Witam, Mam pytanie: czy trenujecie może na S T E P P ERZE SKRĘTNYM Z RUCHOMYMI RAMIONAMI ??? Czy jestescie zadowolone z tego sprzetu???z jakiej firmy byście poleciły takiego steppera???? Pozdrawiam
Ja miałam, ale chyba jakiś kiepski egzemplarz (z allegro) i dla mnie był bardzo słaby, już wolę zwykły spacer, chociaż świeże powietrze mam. Polecam nordic walking (energicznym tempem, co najmniej godzinę), relaksujące i skuteczne.
Jeszcze dodam, że dobry sprzęt do fitnessu ma Kettler, ale ceny są niebotyczne, za to sprzęt praktycznie na całe życie, ja zaoszczędziłam i już sprzętu się pozbyłam.
Witam,
Mam pytanie: czy trenujecie może na S T E P P ERZE SKRĘTNYM Z RUCHOMYMI RAMIONAMI ??? Czy jestescie zadowolone z tego sprzetu???z jakiej firmy byście poleciły takiego steppera???? Pozdrawiam
Ja miałam, ale chyba jakiś kiepski egzemplarz (z allegro) i dla mnie był bardzo słaby, już wolę zwykły spacer, chociaż świeże powietrze mam. Polecam nordic walking (energicznym tempem, co najmniej godzinę), relaksujące i skuteczne.