Witam Was ! Dziś ja zwracam się do Was z prośbą .Mój 8-letni syn dostał skierowanie do szpitala na usunięcie chrzęstniaka. Trochę poczytałam w necie na ten temat ,ale mam prośbę do Was ,czy ktoś się spotkał z chrzęstniakiem ? Jak długo trwa leczenie ?Czy często to się nawraca i czy się w ogóle nawraca ?W ogóle o wszystkim na ten temat .I czy mam się już martwić ?????? Z góry dziękuję Pozdrawiam ......
Wiele czytałam, że takie twory mogą powstać wskutek obecności robaków w organizmie. Czy syn miewa bóle brzucha, podbrzusza, i inne objawy, opisane dokładnie nawet w necie. Może ma bardzo zakwaszony organizm? Bo widzisz, musi być jakaś przyczyna ...
Niestety, tu się linki nie wklejają, ale wpisz w wyszukiwarkę ,,żyj zdrowo", na stronie tego forum są wątki o olejku rycynowym. Tylko nie wiem, czy taki okład można ogrzewać, czy nie....Można ten olejek leciutko ogrzać...W literaturze medycyny naturalnej spotkałam się z z okładami zrobionymi z gliny i moczu, gotuje się oba te składniki ok. pół godziny i taką papkę przykłada się na ok. godzinę, po tym tę glinę się wyrzuca. To wszystko brzmi dziwnie, ale...to jest medycyna ludowa-naturalna, nie ja to wymyśliłam, ale często stosuję.
Bardzo dziękuję i już sobie zerkam tam ......tylko nie wiem .....czy w tym przypadku ....mogę cokolwiek z tym robić ....bo to się nadaje tylko do usunięcia .......pozdrawiam ....
Witam Was !
Dziś ja zwracam się do Was z prośbą .Mój 8-letni syn dostał skierowanie do szpitala na usunięcie chrzęstniaka.
Trochę poczytałam w necie na ten temat ,ale mam prośbę do Was ,czy ktoś się spotkał z chrzęstniakiem ?
Jak długo trwa leczenie ?Czy często to się nawraca i czy się w ogóle nawraca ?W ogóle o wszystkim na ten temat .I czy mam się już martwić ??????
Z góry dziękuję
Pozdrawiam ......
Na razie rób okłady z olejku rycynowego. Kiedy będzie miał zabieg?
Dziś dostałam skierowanie ,ale zabieg prawdopodobnie będzie miał poczatkiem lutego .......
Wiele czytałam, że takie twory mogą powstać wskutek obecności robaków w organizmie. Czy syn miewa bóle brzucha, podbrzusza, i inne objawy, opisane dokładnie nawet w necie. Może ma bardzo zakwaszony organizm? Bo widzisz, musi być jakaś przyczyna ...
O olejku rycynowym jest sporo na forum ,,żyj zdrowo". Nie wiem dlaczego, ale nie udaje mi się tu wkleić odpowiednich linków.
Dzięki za pomoc,bo o tych robakach jakoś nie doczytałam.....Ale na bóle brzucha czy podbrzusza raczej nie narzeka ....Prosiłabym jednak o linka .....
Niestety, tu się linki nie wklejają, ale wpisz w wyszukiwarkę ,,żyj zdrowo", na stronie tego forum są wątki o olejku rycynowym. Tylko nie wiem, czy taki okład można ogrzewać, czy nie....Można ten olejek leciutko ogrzać...W literaturze medycyny naturalnej spotkałam się z z okładami zrobionymi z gliny i moczu, gotuje się oba te składniki ok. pół godziny i taką papkę przykłada się na ok. godzinę, po tym tę glinę się wyrzuca. To wszystko brzmi dziwnie, ale...to jest medycyna ludowa-naturalna, nie ja to wymyśliłam, ale często stosuję.
Bardzo dziękuję i już sobie zerkam tam ......tylko nie wiem .....czy w tym przypadku ....mogę cokolwiek z tym robić ....bo to się nadaje tylko do usunięcia .......pozdrawiam ....
Olejek dobrze goi również pooperacyjne sprawy, w tym przypadku, może to będzie jeszcze ważniejsze, aby się nie odradzało?
Bardzo dziękuję za informacje ....postaram się coś jeszcze więcej doczytać .....pozdrawiam