Pilnie poszukuje ksiazki autorstwa Anny Teresy Tymienieckiej :The Acting Person , owa pozycja jest w wersji angielskiej , jesli ktos ma w wersji polskiej to tez moze byc . Odkupie lub zamienie
A teraz pokazuje, że jest w Empiku Life-Truth in Its Various.....bardzo długi tytuł, ale cena 512 zł za ksiażkę , to cena z kosmosu . Tę samą znalazłam w necie jako e-book za 123 euro !! Niestety, nie wstawia mi tu linka
Pilnie poszukuje ksiazki autorstwa Anny Teresy Tymienieckiej :The Acting Person , owa pozycja jest w wersji angielskiej , jesli ktos ma w wersji polskiej to tez moze byc . Odkupie lub zamienie
http://www.empik.com/szukaj/produkt?qtype=basicForm&q=acting+person&subQuery=&searchCategory=all&x=0&y=0
cos mi nie wyszlo ale na stronie empiku mozesz te ksiazke zamowic z przesylka (wesja po angielsku) niestety cena jest dosc wysoka
sprawdzalam wczesniej , nie maja takiej pozycji zreszta pozostale ksiazki jej autorstwa sa niedostepne w Empiku.
A teraz pokazuje, że jest w Empiku Life-Truth in Its Various.....bardzo długi tytuł, ale cena 512 zł za ksiażkę , to cena z kosmosu . Tę samą znalazłam w necie jako e-book za 123 euro !! Niestety, nie wstawia mi tu linka
wstawi, wstawi, ale musisz sposobem..
czy tobie też wyświetla się dodatkowe okienko gdy chcesz coś wkleić tutaj? jeśli tak to podam ci sposób jak sobie poradzić
ceny za jej ksiazki sa astronimiczne, nie mam pojecia czym to jest spowodowane?