Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić,sprawdzone sadzonki tej niedocenianej roślinki ? Ewentualnie jak ją rozsadzić ? Mam stary ,wielki krzaczor ale z roku na rok coraz gorzej owocuje :(
A przycinasz krzak? Ja co wiosnę mocno przycinam stare gałązki. Jesli idzie o nowe sadzonki po co kupować? Zasiej w jednym miejscu albo doniczce nasionka z owoców jakie masz. Ja w ten sposób dochowałam się kilku nowych bujnych krzaków:)
Masz racje, nie trzeba się bawić. Wystarczy przysypac owoce które spadły z krzaka a na wiosne jest. Ale jesli kogoś nie cieszy własnoręcznie wyhodowany krzak to zawsze sa szkółki :).
Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić,sprawdzone sadzonki tej niedocenianej roślinki ? Ewentualnie jak ją rozsadzić ? Mam stary ,wielki krzaczor ale z roku na rok coraz gorzej owocuje :(
A przycinasz krzak? Ja co wiosnę mocno przycinam stare gałązki.
Jesli idzie o nowe sadzonki po co kupować? Zasiej w jednym miejscu albo doniczce nasionka z owoców jakie masz. Ja w ten sposób dochowałam się kilku nowych bujnych krzaków:)
Sadzonki pigwy na przetwory na allegro kosztuja 3,50 wiec szkoda sie bawić w sianie
Są duże jak na taką cenę, mają 60cm
Masz racje, nie trzeba się bawić. Wystarczy przysypac owoce które spadły z krzaka a na wiosne jest. Ale jesli kogoś nie cieszy własnoręcznie wyhodowany krzak to zawsze sa szkółki :).