Witam, Na następną technologię gastronimiczną musimy zrobić danie/deser z owocami - ale nie wiem co ? ? macie jakieś pomysły ? bo nie może być to sałatka owocowa. Tzn. zależało by mi na czymś co by się spodobało pani ,no ale żeby nie było jakieś drogie bo zywić ją nie będę : D
Wiesz co fajny jest koktail owocowy.Wrzucasz do blendera 2 banany, dolewasz naturalny jogurt (maly), uzupelniasz mlekiem do uzyskania pozadanej konsystencji, dodajesz sok z cytryny i ew troche cukru.gotowe
Witam,
Na następną technologię gastronimiczną musimy zrobić danie/deser z owocami - ale nie wiem co ? ? macie jakieś pomysły ? bo nie może być to sałatka owocowa. Tzn. zależało by mi na czymś co by się spodobało pani ,no ale żeby nie było jakieś drogie bo zywić ją nie będę : D
wpisz sobie w wyszukiwarkę "deser owocowy" Wyskoczy dużo fajnych propozycji :)
Wiesz co fajny jest koktail owocowy.Wrzucasz do blendera 2 banany, dolewasz naturalny jogurt (maly), uzupelniasz mlekiem do uzyskania pozadanej konsystencji, dodajesz sok z cytryny i ew troche cukru.gotowe
Mi przyszło do głowy z tego co sama robię ciasto z owocami albo kurczak pieczony z jabłkami
Kruche babeczki (korpusy można zrobić wczesniej do tego bita smietana w połaczeniu z rozdrobnionymi owocami i dekoracja owocowa