Mam problem muszę zrobić coś łatwego i smacznego w kombiwarze na coś w rodzaju obiad, będzie to w czasie przerwy w czasie przeprowadzki. Pomyślałam o kurczaku! Ale jak go zrobić i jak ustawić kombiwar? Proszę o rady.
Ja porcjuje kurczaka na 4 ćwiartki. Obsypujękażdą część ziołami, wstawiam na godzinę do lodówki. Potem układam kawałki na najniższym ruszcie, jeden obok drugiego. Włączam kombiwar na 200ºC na 50 min. Zamykam i to wszystko. Smacznego.
Ja bardzo czesto piekę w kombiwarze, Porcjuję kurczaka, przyprawiam ziołami i na godzinke do lodówki. Następnie wkladam w rękaw foliowy i piekę 50 minut na 200 st C
Mam problem muszę zrobić coś łatwego i smacznego w kombiwarze na coś w rodzaju obiad, będzie to w czasie przerwy w czasie przeprowadzki. Pomyślałam o kurczaku! Ale jak go zrobić i jak ustawić kombiwar? Proszę o rady.
Tu sa przepisy z kombiwaru. może Ci się coś przyda http://wielkiezarcie.com/search.php?advanced=1&allWords=kombiwar&search=Szukaj&anyWord=&withoutWords=&author=&where=0&branch=5&date=0&date1=&date2=
Ja porcjuje kurczaka na 4 ćwiartki. Obsypujękażdą część ziołami, wstawiam na godzinę do lodówki. Potem układam kawałki na najniższym ruszcie, jeden obok drugiego. Włączam kombiwar na 200ºC na 50 min. Zamykam i to wszystko.
Smacznego.
Ja bardzo czesto piekę w kombiwarze, Porcjuję kurczaka, przyprawiam ziołami i na godzinke do lodówki. Następnie wkladam w rękaw foliowy i piekę 50 minut na 200 st C