Skoro założyłam ten szczególny wątek....hhhmmm Chciałabym przy tej okazji złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla naszej Szanownej Aloalo.... Sto latek....zdrówka końskiego,kasy jak lodu i co tylko sobie wymyślisz-niech Ci się spełni:)
A co by tradycji było zadość....Przynoszę kosz kwiatowy dla Jubilatki-bo tak jakoś nie teges z pustą ręką w gości się pchać....
Z oakzji URODZIN życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz.
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń:)))!
Hope, jeszcze życzyłabym sobie choć połowę tej energii, którą masz Ty! Pięknie dziękuję za życzenia i kosz z kwiatami. Zawsze o takim marzyłam a mój Mąż jakoś puszcza to marzenie mimo uszu ;))
No i mnie tu nie może zabraknąć . Ja z kafelkami ślicznie zapakowanymi z ogromną kokardą przyszłam i z wielkim NAJ dla Ciebie ..... i Ty już dobrze wiesz czego Tobie życzę....., mogę jeszcze dorzucić do życzeń tego wyśnionego dzidziusia .
Uf , tyle ślicznych życzeń już złożono, że ja już nie wiem co napisać. Olu ale i ja chcę sie do tych życzeń przyłączyć.
Ogrom szczęścia, pomyślności, Dużo zdrowia i radości, Abyś wszystko co byś chciała, Z wielka łatwością zdobywała, No i samych pogodnych dni, Tego wszystkiego życzy Ci.....
Skoro założyłam ten szczególny wątek....hhhmmm
Chciałabym przy tej okazji złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla naszej Szanownej Aloalo....
Sto latek....zdrówka końskiego,kasy jak lodu i co tylko sobie wymyślisz-niech Ci się spełni:)
A co by tradycji było zadość....Przynoszę kosz kwiatowy dla Jubilatki-bo tak jakoś nie teges z pustą ręką w gości się pchać....
Aloalo-Sto lat!!! Sto lat!!!!!
Z oakzji URODZIN życzę Ci...
...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnęłaś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
albo gdy dostrzegasz ukochana osobę
na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
i satysfakcji tworzenia...
...abyś znalazła szczęście,
którego szukasz.
Dziękuję, Zosiu! Za życzenia i błękit :**
Wszystkiego co najlepsze, STO LAT !!
Bardzo dziękuję!
Życzę Ci wszystkiego co najweselsze, najmilsze, najsłodsze i najpiękniejsze. Spełnienia wszystkich marzeń
Dziękuję ślicznie!
Wszystkiego najlepszego.!!!
Dziekuję!!
Aloalo, moja zyczenia znajdziesz w Kawiarence. Tutaj zostawię kwiaty i dużą porcję ciepłych serdeczności
Dziękuję!
Dziękuję! I za życzenia, i za piękne zdjęcia.
W Dniu Urodzin!
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń:)))!
""""""Wszystkiego najlepszego!!!""""""
.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
........|___|... ..........|___|...
........|000|... ..........|000|...
.........\00/.... ...........\00/....
..........\0/.................\0/.....
...........||....….. .........||......
...........||....…............||.......
...........||...... ............||....
........._||_................_||_...
.¸.•*¨)¸.•*) NA ZDROWIE:)))!
(¸.•´..¸.•´¸.•*´) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•
Bardzo dziękuję!
Dziękuję!
Wszystkiego najlepszego;)
Dziękuję i wzajemnie :)
Wszystkiego najlepszego
Dziękuję!!
Hope, jeszcze życzyłabym sobie choć połowę tej energii, którą masz Ty! Pięknie dziękuję za życzenia i kosz z kwiatami. Zawsze o takim marzyłam a mój Mąż jakoś puszcza to marzenie mimo uszu ;))
Z tym marzeniem mimo uszu nie jesteś sama
Wszystkiego najlepszego!Przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń
Zatem łączysz się ze mną w bólu? :)))
Dziekuję za życzenia!
Jeszcze raz wszystkiego najwspanialszego :)
Jeszcze raz dziękuję :)
No i mnie tu nie może zabraknąć .
Ja z kafelkami ślicznie zapakowanymi z ogromną kokardą przyszłam i z wielkim NAJ dla Ciebie ..... i Ty już dobrze wiesz czego Tobie życzę....., mogę jeszcze dorzucić do życzeń tego wyśnionego dzidziusia .
Lenuś! Z całego serca Ci dziękuję za te kafelki! A kokarda jest za... zarąbista! W życiu takiej nie dostałam! :))Cmok!
Olu wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka...
Uf , tyle ślicznych życzeń już złożono, że ja już nie wiem co napisać.
Olu ale i ja chcę sie do tych życzeń przyłączyć.
Ogrom szczęścia, pomyślności,
Dużo zdrowia i radości,
Abyś wszystko co byś chciała,
Z wielka łatwością zdobywała,
No i samych pogodnych dni,
Tego wszystkiego życzy Ci.....
Jurek.
Jurek, pięknie dziekuję!
Joluś! :)
Dzięki serdeczne!
Dziękuję!!
100 lat!!! :)