Aloalo, cóż Ci życzyć dzisiaj mam? Chyba Sto Lat, lecz nie zaśpiewam sam. Wszyscy tutaj w kawiarence Cię lubimy, dziś twoje urodziny ze śpiewem obchodzimy. Niech te radosne słowa moc sprawczą mają, co sobie, zamyślisz, niech się spełniają. Radości w życiu, sukcesów w pracy, pociechy z dzieci, zdrowia i kołaczy. Niech uśmiech Cię w życiu nie opuszcza, przyjaciół tylu, jak gęsta jest puszcza. jeszcze do tego, byś w kawiarence gościła, była wciąż spełniona i nas tu bawiła.
Aloalo, cóż Ci życzyć dzisiaj mam?
Chyba Sto Lat, lecz nie zaśpiewam sam.
Wszyscy tutaj w kawiarence Cię lubimy,
dziś twoje urodziny ze śpiewem obchodzimy.
Niech te radosne słowa moc sprawczą mają,
co sobie, zamyślisz, niech się spełniają.
Radości w życiu, sukcesów w pracy,
pociechy z dzieci, zdrowia i kołaczy.
Niech uśmiech Cię w życiu nie opuszcza,
przyjaciół tylu, jak gęsta jest puszcza.
jeszcze do tego, byś w kawiarence gościła,
była wciąż spełniona i nas tu bawiła.
Już jest wątek z urodzinami aloalo:)
I co z tego?
No nic, bardzo przepraszam że śmiałam zabrać głos. Za co dostało mi się na Pw, już wiecej nie będę, moja wina , moja wina , moja bardzo wielka wina:)
Lajan, dziękuję za spełnienie mojego życzenia odnośnie wierszyka na moje urodziny :))
I nie kłócimy się, proszę :) Stawiam szampana na zgodę, ok? Mamo Różyczki, lampka nie zaszkodzi, co? :)
Jest już wątek urodzinowy dla aloalo:) Lajan, jesli nie sprawi Ci to kłopotu, to umieśc wierszyk dla solenizantki we właściwym wątku http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=403811&post=403811
Ten zamykam.