Kurczaczki, ja jestem młodsza od siebie o 7 lat... A było tak fajnie, jak po papierosach miałam jeszcze o 3 lata mniej...., ale te 5 drinków i krągłości popsuły mi statystykę .
ehhhhh to juz wiem dlaczego wypadają mi włosy, codziennie rano bolą mnie kości, i mam krótką pamięć.zamiast 25 mam 36,5.ciekawe co powie na to moja 45letnia mamcia :)
http://kobieta.wp.pl/gid,13108252,img,13108577,kat,119634,title,Czy-wiesz-ile-naprawde-masz-lat-Zrob-test,galeriazdjecie.html
Fajna zabawa
Mogę sobie odjąć 11 lat. To mi się podoba!
Mi wyszło że jestem młodsza o 4.5 roku.Super tyle mogłabym mieć zawsze:)
To tylko mi wychodzi ze mam tyle lat ile mam :(
A mnie wyszło tyle ile mam, ale też dobrze :)))
O kurcze .. odmłodziłam się o całe 6 lat ..!! :) :)
As poprosze o więcej takich teścików ... :) :)
Ja nie zaszalałąm, bo mam tylko pół roku mniej... ehh, trzeba się wziąć za styl życia....:)
U mnie niestety +1 ale też sie ciesze :) ale pytanie czy wiem ile dożyję lat to chyba najgłupsze z testu hm
10 mniej :)
a ja starsza o 10 lat
Och, dobrze, ze jest ktoś starszy ode mne :)) Ja mam +4!
A już się cieszyłam, że mam dopiero dwudziestke, ale przy końcu się naliczyło latek i wyszło tylko 2 latka mniej
U mnie pokazalo tyle lat ile mam.
Ja też 5,5 , ale mogę sobie dodać.
Kurczaczki, ja jestem młodsza od siebie o 7 lat...
.
A było tak fajnie, jak po papierosach miałam jeszcze o 3 lata mniej...., ale te 5 drinków i krągłości popsuły mi statystykę
Statystyki mozna naginać ;) Ja gdybym nie karmiła piersią też bym miała popsutą statystykę :):P
na plusie 4 lata - niedobrze
u mnie tylko 1 minus..trzeba sie brac za siebie..
ehhh życie to wieczna walka ;)
uuu dodalo mi 11,5
ehhhhh to juz wiem dlaczego wypadają mi włosy, codziennie rano bolą mnie kości, i mam krótką pamięć.zamiast 25 mam 36,5.ciekawe co powie na to moja 45letnia mamcia :)
poprostu w przedziale wiekowym 24-25 dodawane jest za wiele lat ;p pokonałaś mnie o 1.5 roku
45 lat mniej.....HUUUUUURA !!!!!!
Czyli,jako nieletni,masz "szlaban"na piwo
.
No kurcze faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi....AS PROSZĘ TAKICH WĄTKÓW WIĘCEJ NIE ZAKŁADAĆ !!!! Przez Ciebie popadnę w kolizję z prawem
Nie marudź. Najwyżej na piwo poczekasz parę lat. Ważne, że masz mniej lat niż myślałeś.
Ups! Pomyłkowo.
Mi wyszly 24 lata :) czyli o 4mniej niz w metryce.