Super:) ja też zauważyłam, Pampas nas zaskakuje coraz bardziej:)Wkn zachęca ciasteczkami czekoladkami i kawusią:) stronka od kilku dni zmieniła szatę i wygląda pięknie.
o tak ślicznie rozwija się strona pod względem graficznym, ale przestał mi działać "słownik ortograficzny" to znaczy nie są podkreślane czerwonym wężykiem wyrazy z błedami. W grudniu jeszcze był, a potem się zepsuł. Pisałam o tym na PW do Pampasa, odpowiedział mi, że to wina mojej przeglądarki. Tak się składa, że na moim komputerze są zainstalowane 4 przeglądarki (IE, Mozilla, Opera i Chrome) sprawdziłam je wszystkie i na żadnej nie działa. Pozostaje mi w tej chwili uważać jak piszę i 3 razy przeczytać zanim wyślę tekst, jesli nie chcę się wstydzić za swoją spontaniczność, a i tak błedy się zdarzają. Najgorzej jest w komentarzach do przepisów, bo tam jak się wyśle, to już nic poprawić się nie da.
Może teraz, jak już ludzie zobaczą, że zamiast fotek widać manekinowane popiersia, zaczną dodawać jakieś miłe awatary :)
Masz rację, kochani fajnie Was widzieć i miło Was poznać... choć jestem tu już kilka ładnych lat miałam okazję naocznie spotkać tylko 1 osobę.Może to się kiedyś zmieni.
Zauwazyliscie juz?? wchodzac w "uzytkownicy" mozemy sie widziec lacznie z naszymi wizerunkami WZ-towymi?? :))) Slicznie :) dziekuje :***
Zauważyłam przed chwilą i podoba mi się.
Mnie też. Pozdrawiam adminów !
Super:) ja też zauważyłam, Pampas nas zaskakuje coraz bardziej:)Wkn zachęca ciasteczkami czekoladkami i kawusią:) stronka od kilku dni zmieniła szatę i wygląda pięknie.
No nie zauważyłam, ale dzięki Tobie juz tak.Fajnie to wygląda.
No Ciebie, zielony rozczochrańcu, to już dawno zauważyłam
Już nie ma rozczochrańca
Szybciutko zmieniła:)
Ale superowy i śmiesznościowy był ten rozczochraniec :D
Też mi się podobał
Makusiu, dawaj mi tu zaraz tego bobasa z łyżeczką na trzeciego na krzesło, do mojego avatara.:)
Jak będę wymieniac, to pomyślę
W komentarzach tez nas widac- super!
Tego jakimś cudem nie zauważyłam i dzięki Tobie sprawdziłam i masz racje. Super.
Świetny pomysł i wielkie dzięki dla Pampasa za tą nową funkcję:) Bomba!!!
a ja jakoś do tego układu nie mogę sie przyzwyczaić, mam nadzieję, że z jakimś czasem opatrzę się i będę mogła powiedzieć , że to fajne.
o tak ślicznie rozwija się strona pod względem graficznym, ale przestał mi działać "słownik ortograficzny" to znaczy nie są podkreślane czerwonym wężykiem wyrazy z błedami. W grudniu jeszcze był, a potem się zepsuł. Pisałam o tym na PW do Pampasa, odpowiedział mi, że to wina mojej przeglądarki. Tak się składa, że na moim komputerze są zainstalowane 4 przeglądarki (IE, Mozilla, Opera i Chrome) sprawdziłam je wszystkie i na żadnej nie działa. Pozostaje mi w tej chwili uważać jak piszę i 3 razy przeczytać zanim wyślę tekst, jesli nie chcę się wstydzić za swoją spontaniczność, a i tak błedy się zdarzają.
Najgorzej jest w komentarzach do przepisów, bo tam jak się wyśle, to już nic poprawić się nie da.
U mnie też teraz nie działa, ale myślę że będzie wkrótce działac:)
super
chyba nie, bo pisałam do Pampasa, a on zwalił winę na moją przeglądarkę
Już działa u mnie znów:)
Da się poprawić:) Jak znajdziesz błąd w swoim wpisie wystarczy, że dasz znać jednemu z moderatorów, a na pewno go poprawi:)
Podoba mi się.:))
Też mi się to podoba, choć nie każdy na tam własne "fotki" a miło by było. Dzięki i pozdrówka
Może teraz, jak już ludzie zobaczą, że zamiast fotek widać manekinowane popiersia, zaczną dodawać jakieś miłe awatary :)
Może teraz, jak już ludzie zobaczą, że zamiast fotek widać manekinowane
Masz rację, kochani fajnie Was widzieć i miło Was poznać... choć jestem tu już kilka ładnych lat miałam okazję naocznie spotkać tylko 1 osobę.Może to się kiedyś zmieni.popiersia, zaczną dodawać jakieś miłe awatary :)
Może teraz, jak już ludzie zobaczą, że zamiast fotek widać manekinowane
popiersia, zaczną dodawać jakieś miłe awatary :)
Właśnie zmieniłam...Mam nadzieję, że ten awatar ma coś wspólnego z kuchnią
P.S.Pupa nie należy do mnie ...
To może jednak swoje popiersie ?:)
To może jednak swoje popiersie ?:)
Jak znudzi się pupa to będzie pierś
Przyznaj Jarek, że jest "pyszna - przepyszna "...
Jak dla mnie nic dodać, nic ująć. Choć kobity to pewnie się dopatrzą jakiegoś caluli..., celulit... no tej skórki.
Jak dla mnie nic dodać, nic ująć. Choć kobity to pewnie się dopatrzą
jakiegoś caluli..., celulit... no tej skórki.
Jarek, już nie zobaczysz nic więcej, nawet obiecane pół cyca :)
Rzekomo poleciały "petycje", żeby się zakryć, ale to nie Twoja sprawka?
Dopisano 11-02-16 13:01:30:
Kocie oczy też mogą być mega seksowneDopisano 11-02-16 13:02:20:
...tylko dlaczego nie mogę ich "wcielić w życie" ???bo pewnie są to duuuuże, niebieskie oczy
Mi tez sie podoba :D