Postanowiłem się ponownie przywitać z Wami wszystkimi . Niestety nie było mnie z Wami przez ostatni rok - taka praca i życie - więc pewnie już o mnie zapomnieliście . Postaram się jednak być już z Wami tak często jaksię da , bo nie wiem jak to zrobiliście ale bardzo mi Was brakowało .
Wielkie dzięki za miłe ponowne powitanie . Już to uczciłem wielką bombą kaloryczną z duuużą ilością bitej śmietany . Mogę sobie na to pozwolić bo mam stałą wagę . Naprawdę mi Was brakowało .
Oj, ja Cię pamiętam :) Zapamiętałam między innymi dzięki jednemu z komentarzy, w którym ktoś pisał, że dziwnie się czuje, rozpoczynając wiadomość do Ciebie od "Gumo, ...itd." :D
Witaj ponownie, życzymy Ci samych smakowitości podczas korzystania z zasobów strony :)
Nick jest po prostu niespotykany i zapadający w pamięć, a dzięki temu fajny :) A mój to takie nie wiadomo co. Może powinnam go zmienić bo ja wiem na co, może ... EciePecieWGalarecie :) Wszyscy by kojarzyli ;P
EciePecieWGalarecie brzmi bardzo apetycznie , ale zostań może jednak przy swoim WKn - jest tyle możliwości jego rozwinięcia że już przez samo to staje się on bardzo intrygujący i zmuszający do zastanawiania się kim też może być jego właścicielka i co poeta miał na myśli :) .
Postanowiłem się ponownie przywitać z Wami wszystkimi . Niestety nie było mnie z Wami przez ostatni rok - taka praca i życie - więc pewnie już o mnie zapomnieliście . Postaram się jednak być już z Wami tak często jaksię da , bo nie wiem jak to zrobiliście ale bardzo mi Was brakowało .
Fajnie ...że znowu z Nami .. :))
Dołącz do szergu ...pierś do przodu .. brzusio wciągnij i ..... marsz do kuchnii .. ::)))
Witamy witamy.
A Panów szczególnie gorąco...
Witam
Hej, hej:)
Wielkie dzięki za miłe ponowne powitanie . Już to uczciłem wielką bombą kaloryczną z duuużą ilością bitej śmietany . Mogę sobie na to pozwolić bo mam stałą wagę . Naprawdę mi Was brakowało .
A skład tej bomby .... jak można wiedzieć ???
Śmietane odrzucam ........)))))
http://wielkiezarcie.com/recipe37824.html
Przepraszam ale nigdy nie umiałem tutaj wstawiać aktywnych linków :(
Oj, ja Cię pamiętam :) Zapamiętałam między innymi dzięki jednemu z komentarzy, w którym ktoś pisał, że dziwnie się czuje, rozpoczynając wiadomość do Ciebie od "Gumo, ...itd." :D
Witaj ponownie, życzymy Ci samych smakowitości podczas korzystania z zasobów strony :)
Może i nick mam nieciekawy ale to on nie pozwolił Ci o mnie zapomnieć . Kocham go !!! Siebie i Was też !
Nick jest po prostu niespotykany i zapadający w pamięć, a dzięki temu fajny :)
A mój to takie nie wiadomo co. Może powinnam go zmienić bo ja wiem na co, może ... EciePecieWGalarecie :) Wszyscy by kojarzyli ;P
EciePecieWGalarecie brzmi bardzo apetycznie , ale zostań może jednak przy swoim WKn - jest tyle możliwości jego rozwinięcia że już przez samo to staje się on bardzo intrygujący i zmuszający do zastanawiania się kim też może być jego właścicielka i co poeta miał na myśli :) .
Hejka:)
Serdecznie dziękuję za powitanie i ten miły uśmiech :)
witaj Marku,
ja tez Cie pamietam,
pozdrowienia dla Ciebie i syna
Serdecznie dziękujemy za pamięć . Naprawdę nie wiem czym sobie na ten przywilej zasłużyłem .
Witaj Marku ! Ano tym, że wróciłeś i witasz się z nami tak ciepło więc tym samym odpłacamy !
Cieszy mnie to niezmiernie choć uczciwie przyznaję że nie spodziewałem się tak miłego powitania . Dziękuję !
Ponieważ już wiem,że masz na imię Marek,napiszę Witaj Marku.Fakt,nie pamiętam Cię,ale ja nie mam na WŻ wieloletniego stażu,to i wybaczyć możesz.
W swej wielkiej i nieprzebranej łaskawości szczerze wybaczam i bardzo dziękuję za tak miłe powitanie :) .
Witam serdecznie!
Nie jestem godzien tak serdecznego powitania . Dziękuję ślicznie :)
Witaj.. Witaj.:)
Będąc tak pięknie witany czuję się coraz bardziej wyjątkowo . Dziękuję ślicznie i z uśmiechem :)
A ja wiosennie witam, bo dzisiaj pięknie słońce świeci .
Dla mnie świeci dzięki Wam - do czego w wielkiej mierze i Ty się przyczyniłaś . Dziękuję bardzo :)