Sto lat sto lat...a co tam :Dwieście lat dwieście lat....Wszystkiego najlepszego i jeszcze lepszego! Niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz i czego pragniesz!
..... az sie wzruszylam... ale kochani jestescie.. Imrezka na calego a ja chyba dotad pod stolem lezalam. No ale 40 to cholernie fajna data:) Dziekuje Wam bardzo i caluje kazdego z osobna.Chetnie bym sie z Wami szampana napila:):):)
...chóralne STO LAT, STO LAT... no, nie ociągać się tam pod stołem.
A... jeśli takie święto, to jak najbardziej:)
Siup na jedną nóżkę... i na drugą by się zdało... no nie? No to siup!!!
I kwiatuszki:)
Sto lat, sto lat :)
Dołączam się! Sto lat, sto lat!!!! (To nie było spod stołu, tylko zza biurka, jakby co :) ). Wszystkiego najlepszego, Joasiu!!
No to równiez"Sto lat"i...jeszcze dłużej,a pod stołem jeszce nie leżę,imprezka dopiero się zaczyna.
STO LAT STO LAT !!!!! wszystkiego NAJ.... !!!!
Skopolendro, samych słonecznych dni i życzliwych ludzi wokół Ciebie :)
Spokoju ducha i zdrowia, zdrowia no i pieniędzy w bród :)))
Sto lat... Na Wielkim Żarciu
Wszystkiego co najlepsze!!!
No to ja drugim głosem; Sto lat, sto lat...
STO LAT..... STO LAT
Wszystkiego co najlepsze, STO LAT !!
Niech żyje..żyje.nam..
Nieeeech..żyje naaaaaaaam..
.
Ja rowniez dolaczam sie do zyczen. Zdrowia , szczescia i radosci, pogody ducha na kazdy dzien. Pozdrawiam zza wielkiej wody.
Sto lat sto lat...a co tam :Dwieście lat dwieście lat....Wszystkiego najlepszego i jeszcze lepszego! Niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz i czego pragniesz!
Wszystkiego naj... naj... naj....!
Wszystkiego najlepszego 100 lat !!!!
100 lat
Wszystkiego najlepszego
Sto lat:)
Sto lat,sto lat..
Dużo zdrowia i słodyczy oraz 100 LAT
crisen życzy.
Ja nikomu nie żałuję, więc bez kozery życzę 300 lat, a co ! :)))))))))) A na dodatek w zdrowiu życzę :)))))))
i jeszcze jeden i jeszcze raz.....
..... az sie wzruszylam... ale kochani jestescie.. Imrezka na calego a ja chyba dotad pod stolem lezalam. No ale 40 to cholernie fajna data:) Dziekuje Wam bardzo i caluje kazdego z osobna.Chetnie bym sie z Wami szampana napila:):):)
ja dopiero dzisiaj....ale i tak życzenia bardzo szczere:)i kwiaty do tego tyż są:)
Wszystkiego naj ...naj... na ten wspaniały jubileusz. Samych pieknych dni i duuuuuzo radosci.
.....niech żyje ...żyje ....żyje nam !!!!!
Sto lat ....STO LAT !!! ....niech żyje ,żyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaammmmmmmmmm !!!
Ja troszkę spóżniłam się ..ale ze szczerego serducha życzenia posyłam :-)
Chyba wszystko wypili ....wiec szampna proszę na tę piękną chwilę :-))
Nosz,chorobka...przegapiłam imprezę:(
Joasiu!Spóźniona jestem,ale z całego serca życzę Ci szczęścia,miłości i jak najmniej trosk...I 100 lat!!!
spóźnione sto lat :)
Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziekuje:)