"Przeleciałam" przez kilkanaście księgarń internetowych i muszę przyznać, że na tą chwilę książka jest niedostępna. Zdaje się, że nakład się wyczerpał. Nawet na allegro nie ma a z reguły jak czegoś nie mogłam znaleźć to zazwyczaj tam kupowałam. Popatrzę jeszcze tu i tam i jak znajdę to dam znać. Gdybym sama ją miała chętnie bym odstąpiła, no ale niestety.
Weź, pokochaj smoka. Rzecz o umieraniu dzieci Andrzej Wilowski, poszukuje tej książki, odkupie lub zamienie się za coś, bardzo mi zależy
"Przeleciałam" przez kilkanaście księgarń internetowych i muszę przyznać, że na tą chwilę książka jest niedostępna. Zdaje się, że nakład się wyczerpał. Nawet na allegro nie ma a z reguły jak czegoś nie mogłam znaleźć to zazwyczaj tam kupowałam. Popatrzę jeszcze tu i tam i jak znajdę to dam znać. Gdybym sama ją miała chętnie bym odstąpiła, no ale niestety.
no właśnie dlatego szukam osób które ją kupiły, jeśli na coś trafisz to daj znać, będę bardzo wdzieczna
Ta książka parę dni temu była prezentowana w tv style w programie Doroty Wellman
może jeszcze jest niedostępna w księgarniach