Witam serdecznie. Podoba mi się nowy podział przepisów I tak się zastanawiam czy nie można by było zrobić taki podział w moich ulubionych przepisach znacznie by to ułatwiło znalezienie konkretnego przepisu. Co mnie zaintereuje dodaję do ulubionych ale później odnalezienie konkretnego przepisu zajmuje mi dość sporo czasu. Wystarczy że filet z kurczaka ma na początku: rewelacyjny, soczysty, super mięciutki, kotlet, filecik, pierś z kurczaka itd... i już jest problem z odnalezieniem bo nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich zamieszczonych nazw przepisów. No chyba że tylko ja mam z tym " problem " Pozdrawiam.
Mam nadzieję że rzeczywiście nie tylko mi ułatwi to pracę Aż mi wstyd że tyle tu zaglądam a nie zauważyłam że jest taka możliwość, ale jak zwykle kochane żąrłoczki służą pomocą Dzięki wielkie
Najedź na zakładkę moje. Na samym dole w zakładce są ustawienia. Kliknij na nie. Wyskoczy Ci edytowany opis profilu. Po prawej stronie zdjęcia masz opcje do odznaczania. Wśród nich jest ulubione w grupach. Kliknij w okienko. Następnie zjedź na sam dół strony i kliknij zapisz. Po zapisaniu ustawień możesz już wejść na swoje ulubione przepisy i będziesz je miała w grupach.
Ja mam w grupach już od dawna ale często nie wiem gdzie go ludzie wsadzili więc czasem daje pokaż wszystkie i szukam alfabetycznie. Wtedy wszystkie nie schematyczne nazwy odpadają, lub w wyszukiwarce zaawansowanej wpisuję określone składniki i każę szukać w ulubionych.
Witam serdecznie.
Podoba mi się nowy podział przepisów
I tak się zastanawiam czy nie można by było zrobić taki podział w moich ulubionych przepisach znacznie by to ułatwiło znalezienie konkretnego przepisu.
Co mnie zaintereuje dodaję do ulubionych ale później odnalezienie konkretnego przepisu zajmuje mi dość sporo czasu.
Wystarczy że filet z kurczaka ma na początku: rewelacyjny, soczysty, super mięciutki, kotlet, filecik, pierś z kurczaka itd... i już jest problem z odnalezieniem bo nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich zamieszczonych nazw przepisów.
No chyba że tylko ja mam z tym " problem "
Pozdrawiam.
Musisz sobie odhaczyc w ustawieniach " ulubione w grupach"
dziękuję kochana jesteś
tyle czasu tu spędzam a nie doczytałam tego
Dziękuję bardzo za rade i nie ma juz tematu.
Temat na pewno przyda się komuś jeszcze.
Mam nadzieję że rzeczywiście nie tylko mi ułatwi to pracę
Aż mi wstyd że tyle tu zaglądam a nie zauważyłam że jest taka możliwość, ale jak zwykle kochane żąrłoczki służą pomocą
Dzięki wielkie
Nie tylko Ty tego nie wiedziałaś:) jakiś czas temu był ktoś kto o to samo pytał:)
to ja byłam :) hi hi
:)
Ja rowniez dziekuje!
No właśnie nie mogę znaleźć takiej opcji ! Gdzie ona się ukryła ? :)
Okienko:"moje": na górze, obok "dodaj przepis" , najedź myszką, i na samym dole masz "ustawienia"
Najedź na zakładkę moje. Na samym dole w zakładce są ustawienia. Kliknij na nie. Wyskoczy Ci edytowany opis profilu. Po prawej stronie zdjęcia masz opcje do odznaczania. Wśród nich jest ulubione w grupach. Kliknij w okienko. Następnie zjedź na sam dół strony i kliknij zapisz. Po zapisaniu ustawień możesz już wejść na swoje ulubione przepisy i będziesz je miała w grupach.
Trochę techniki i się człowiek gubi :) Dziękuję Wam za podpowiedź.
Kurczę, ja też dziękuję:) Pięć stron ulubionych, klka straconych minut na wyszukanie przepisu... a tu taka niespodzianka . Heh...
Dzieki .
Co prawda mam dopiero jedna strone ulubionych a juz sie gubie.
Ja też gapa, bo nie zauważyłam. A tu klik i wszystko przejrzyście. Pozdrawiam wszystkich
Ja mam w grupach już od dawna ale często nie wiem gdzie go ludzie wsadzili więc czasem daje pokaż wszystkie i szukam alfabetycznie. Wtedy wszystkie nie schematyczne nazwy odpadają, lub w wyszukiwarce zaawansowanej wpisuję określone składniki i każę szukać w ulubionych.