od zawsze mam troche problem z kremem do dekoracji tortu.,Lubie torty z bita smietana ale po dodaniu zagestnika wychodzi ona troche grudkowata, taka nierowna.. Chciaolabym zeby byla sliczna i gladka.Bez zagestnika boje sie ze smietana opadnie.. Jaka mase polecacie do dekoracji tortu???, fajnie zeby mogla byc tez biala ...
W którymś wątku(o torcie z bitą śmietaną) była mowa o dodaniu do kremówki masy śmietankowej DR Oetkera....Ja sama używam dosyć często i w różnych smakach(śmietankowy,malinowy,czekoladowy) i jestem zadowolona:) mogę Ci polecić bo śmietana jest fajnie sztywna i nie ma w niej grudek:)
od zawsze mam troche problem z kremem do dekoracji tortu.,Lubie torty z bita smietana ale po dodaniu zagestnika wychodzi ona troche grudkowata, taka nierowna.. Chciaolabym zeby byla sliczna i gladka.Bez zagestnika boje sie ze smietana opadnie.. Jaka mase polecacie do dekoracji tortu???, fajnie zeby mogla byc tez biala ...
W którymś wątku(o torcie z bitą śmietaną) była mowa o dodaniu do kremówki masy śmietankowej DR Oetkera....Ja sama używam dosyć często i w różnych smakach(śmietankowy,malinowy,czekoladowy) i jestem zadowolona:) mogę Ci polecić bo śmietana jest fajnie sztywna i nie ma w niej grudek:)