Od dzisiaj mamy na forum nową funkcjonalność. Będąc w konkretnym wątku, można go teraz szybciej przypisać do grupy oznaczonej jednym z trzech kolorów i dzięki temu później łatwo odnaleźć na liście głównej, klikając w wybrany rodzaj sortowania. 1 a) wchodzimy w wybrany wątek, np. Co jecie dziś na obiad? b) wybieramy rodzaj sortowania (np. zielony) 2. gdy za jakiś czas nie możemy odnaleźć wątku - na głównej liście wszystkich wątków, lub wybranej grupy wątków klikamy "Pokazuj wątki" i wybieramy "zielone" :)
Czyli co? Różnica jest taka, że teraz mogę go oznaczyć będąc w konkretnym wątku, a nie muszę tego jak do tej pory robić w stronie głównej? Bardzo mi się to podoba. Ułatwi mi to życie tutaj.
To znaczy, że taką funcję mają tylko administratorzy i moderatorzy forum - mogą zamykać wątki, jeśli są zbyt długie, lub ktoś naruszy w nich zasady netykiety lub regulaminu :)
Tylko, że ja część mojego wpisu już usunęłam bo kapłam się, że coś pokręciłam. Nie u siebie tylko w Twoim podglądzie zobaczyłam zablokowane i doklejone. Jak zobaczyłam moja gafę to edytowałam zanim odpowiedziałaś. Za odpowiedź oczywiście dziękuję. Wolałam to napisać by było wiadomo.
Od dzisiaj mamy na forum nową funkcjonalność. Będąc w konkretnym wątku, można go teraz szybciej przypisać do grupy oznaczonej jednym z trzech kolorów i dzięki temu później łatwo odnaleźć na liście głównej, klikając w wybrany rodzaj sortowania.
1 a) wchodzimy w wybrany wątek, np. Co jecie dziś na obiad? b) wybieramy rodzaj sortowania (np. zielony)
2. gdy za jakiś czas nie możemy odnaleźć wątku - na głównej liście wszystkich wątków, lub wybranej grupy wątków klikamy "Pokazuj wątki" i wybieramy "zielone" :)
To jest to, na co długo czekałam:)) Dziękuję
Znów jakaś nowość,idę sprawdzić jak działa. Dzięki Wkn za nowy pomysł.
Pozdrawiam
Czyli co? Różnica jest taka, że teraz mogę go oznaczyć będąc w konkretnym wątku, a nie muszę tego jak do tej pory robić w stronie głównej? Bardzo mi się to podoba. Ułatwi mi to życie tutaj.
To znaczy, że taką funcję mają tylko administratorzy i moderatorzy forum - mogą zamykać wątki, jeśli są zbyt długie, lub ktoś naruszy w nich zasady netykiety lub regulaminu :)
Tylko, że ja część mojego wpisu już usunęłam bo kapłam się, że coś pokręciłam. Nie u siebie tylko w Twoim podglądzie zobaczyłam zablokowane i doklejone. Jak zobaczyłam moja gafę to edytowałam zanim odpowiedziałaś. Za odpowiedź oczywiście dziękuję. Wolałam to napisać by było wiadomo.
tak, to działa od kilku dni, że dokonując własnego wpisu można odhaczyć jako obserwowany i od tej pory łatwiej znaleźć, a i nowe wpisy odczytać
bardzo ułatwi szukanie, dzięki