Witam, pilnie poszukuje przepisu na danie jednogarnkowe tj kotlety schabowe lub z karkowki przykryte kiszona kapusta z keczupem i czerwona papryka. Niestety nie pamietam autora i nazwy potrawy, przeszukalam przepisy na rozne sposoby i nic. Dodalam, co prawda do ulubionych ale w miedzyczasie padl mi komputer i stracilam cala pamiec. Mozliwe, ze autor przepisu odszedl z WZ i zabral ten przepis, dlatego licze, ze ktos z Was moze go zapisal wczesniej w swoich notatkach.
Czesc ,nie jestem pewna ,czy ten przepis masz na mysli,ale wejdz na W-Z (wieprzowina pod kapusta),a jakie mieso uzyjesz to mysle nie ma wiekszego znaczenia-mam nadzieje,ze pomoglam
mam jeszcze jeden przepis z W-Z ,ktory moze Ciebie zainteresowac-Kotlety zapiekane w kiszonej kapuscie ,rowniez wejdz na wyszukiwarke i znajdziesz ten przepis,
Renia, dziekuje! Chodzilo o te kotlety zapiekane w kapuscie. Ja szukalam pod nazwa schab lub karkowka i pewnie dlatego nie moglam znalezc. Jeszcze raz dziekuje ;)
Witam, pilnie poszukuje przepisu na danie jednogarnkowe tj kotlety schabowe lub z karkowki przykryte kiszona kapusta z keczupem i czerwona papryka.
Niestety nie pamietam autora i nazwy potrawy, przeszukalam przepisy na rozne sposoby i nic. Dodalam, co prawda do ulubionych ale w miedzyczasie padl mi komputer i stracilam cala pamiec.
Mozliwe, ze autor przepisu odszedl z WZ i zabral ten przepis, dlatego licze, ze ktos z Was moze go zapisal wczesniej w swoich notatkach.
Czesc ,nie jestem pewna ,czy ten przepis masz na mysli,ale wejdz na W-Z (wieprzowina pod kapusta),a jakie mieso uzyjesz to mysle nie ma wiekszego znaczenia-mam nadzieje,ze pomoglam
mam jeszcze jeden przepis z W-Z ,ktory moze Ciebie zainteresowac-Kotlety zapiekane w kiszonej kapuscie ,rowniez wejdz na wyszukiwarke i znajdziesz ten przepis,
Renia, dziekuje! Chodzilo o te kotlety zapiekane w kapuscie. Ja szukalam pod nazwa schab lub karkowka i pewnie dlatego nie moglam znalezc. Jeszcze raz dziekuje ;)
milo mi,ze poglam znalezc to co szukalas