Nie wiem jak Wy się na to zapatrujecie, ale ja się wściekam niemiłosiernie. Nie jestem w stanie nic zrobić, bo te natrętne reklamy wciąż "latają" po ekranie. Przeglądanie przepisów, czytanie forum itp. jest ciągle przerywane natrętnie włączającymi się reklamami.Wiem, że bez nich nasza kochana stronka nie mogłaby działać, ale płakać mi się chce. Muszę poprosić kogoś o ustawienie blokady, bo strasznie spowalniają te reklamy pracę mojego komputera. Czekam nawet kilka minut, żeby się powyłączały. Dobrze jest wylać żale. Może łatwiej to zniosę. ::)) Pozdrawiam wszystkich, a reklamy do kosza (to tylko takie marzenie nie do spełnienia)!!! :)
ale popatrz na to wszystko inaczej, ile masz pieniędzy no miesiąc w kieszeni zaoszczędzonych, które możesz wykorzystać np. na zakup produktów by zrealizować jakiś pyszny przepis i pochwalić się domowym smakoszom?
moim zdaniem bardzo dobry to pomysł, że większość reklam i tak jest ukryta pod pojedynczymi wyrazami, które "świecą" na zielono. Wystarczy myszką na nie nie najeżdżać i już masz sporą ilość reklam "z głowy"
Ja ich prawie nie mam i własnie ich brak mnie niepokoi. Jakiś czas temu doszłam do wniosku, że im częściej wchodzę na stronę, tym mniej reklam mi się wyświetla. Więc może siedź tu non stop i klikaj, hihi :)
Do wstawiania przepisów, wystawiania komentarzy używam explorera, a do przeglądania nowości, czyli tylko czytania mozilli, bo jest szybsza, ale edytować tu nie mogę. :)
oj tam.... przy użyciu przeglądarki Opera, bardzo nie wiele ich się pojawia, przy Mizilla Firefox już nieco więcej, ale co tam. Mamy świetną stronkę i to póki co za darmo. Możemy się między sobą kontaktować i też za darmo. Mamy fajne forum też za darmo. Płacą reklamodawcy, a nie my. Właściciele strony muszą płacić za użytkowanie serwerów, za prace informatyczne wziązane z właściwym funkcjonowaniem stron, no... muszą czymś płacić rachunki. My póki co mamy wszystko tutaj gratis i chwała właścicielom za to.
ale fakt faktem, nie które reklamy są "wredne" do tego stopnia, że najpierw ona sama się w całości "musi" wyświetlić, a krzyżyk aktywny by ją zamknąć pojawia się dopiero na końcu
No czyli to różnie jest. Najgorsza sytuacja to na przeglądarce explorer, bo jak napisała mazba, wyłączyć można dopiero jak pooglądamy sobie zachęty producentów do ich towarów. hihihi :) chyba tylko uśmiech pozostał, bo płakać nad tym już nie mogę :)
To to jeszcze nic. Dla mnie najgorsze reklamy są w telewizji: Nasze główne problemy to: biegunki zatwardzenia nietrzymanie moczu wzdęcia zgaga prostata kłopoty z kobiecym libido i wzwodem do tego Pan Pikuś, Mały Głód, Rozum i Serce.
Moj maz, to juz nasladuje te dialogi... i szyderczym glosem wscieka sie..i tez mowi, ze musi sobie koniecznie kupic nuro....n w rozowych kapsuklach :D :P hihihii
Ze mną jest podobnie,bo nie dość,że reklamy są w telewizji to jeszcze muszą zaśmiecać ekran komputera,czasami doprowadza mnie to do szału.Ale cóż chyba nie da się tego pominąć.
Jeśli chodzi o reklamy telewizyjne , to ja jedną bardzo lubię - tę z prince polo i muzyką z filmu" Pret a porter". Akceptacja płynąca z ekranu, to " zauroczenie"," zachwyt" itp nieodmiennie poprawia mi humor -:))
Nie wiem jak Wy się na to zapatrujecie, ale ja się wściekam niemiłosiernie. Nie jestem w stanie nic zrobić, bo te natrętne reklamy wciąż "latają" po ekranie. Przeglądanie przepisów, czytanie forum itp. jest ciągle przerywane natrętnie włączającymi się reklamami.Wiem, że bez nich nasza kochana stronka nie mogłaby działać, ale płakać mi się chce. Muszę poprosić kogoś o ustawienie blokady, bo strasznie spowalniają te reklamy pracę mojego komputera. Czekam nawet kilka minut, żeby się powyłączały. Dobrze jest wylać żale. Może łatwiej to zniosę. ::)) Pozdrawiam wszystkich, a reklamy do kosza (to tylko takie marzenie nie do spełnienia)!!! :)
Zainstaluj sobie program blokujący okienka. Ktoś musi zarabiać na tym, że utrzymuje tą stronę i że możesz z niej za darmo korzystać - stąd reklamy.
wiem przecież pisałam, że rozumiem to, ale nie zmienia to faktu, że reklamy są uciążliwe. chciałam się pożalić, tak zwyczajnie ;)
no i dobrze, bo gdzieś żale trzeba wylać
ale popatrz na to wszystko inaczej, ile masz pieniędzy no miesiąc w kieszeni zaoszczędzonych, które możesz wykorzystać np. na zakup produktów by zrealizować jakiś pyszny przepis i pochwalić się domowym smakoszom?
moim zdaniem bardzo dobry to pomysł, że większość reklam i tak jest ukryta pod pojedynczymi wyrazami, które "świecą" na zielono. Wystarczy myszką na nie nie najeżdżać i już masz sporą ilość reklam "z głowy"
Ja ich prawie nie mam i własnie ich brak mnie niepokoi. Jakiś czas temu doszłam do wniosku, że im częściej wchodzę na stronę, tym mniej reklam mi się wyświetla. Więc może siedź tu non stop i klikaj, hihi :)
ja zainstalowałam sobie blokadę " antyreklama"i to nic nie dało nadal pełno reklam !
A jakiej uzywacie przegladarki?
Do wstawiania przepisów, wystawiania komentarzy używam explorera, a do przeglądania nowości, czyli tylko czytania mozilli, bo jest szybsza, ale edytować tu nie mogę. :)
kopiować też się nie da w Mozilli, ale przecież można zrobić screnn z ekranu
oj tam....
przy użyciu przeglądarki Opera, bardzo nie wiele ich się pojawia, przy Mizilla Firefox już nieco więcej, ale co tam. Mamy świetną stronkę i to póki co za darmo. Możemy się między sobą kontaktować i też za darmo. Mamy fajne forum też za darmo. Płacą reklamodawcy, a nie my.
Właściciele strony muszą płacić za użytkowanie serwerów, za prace informatyczne wziązane z właściwym funkcjonowaniem stron, no... muszą czymś płacić rachunki.
My póki co mamy wszystko tutaj gratis i chwała właścicielom za to.
Nikt nie ma pretensji do właścicieli. Ja też bardzo się cieszę,że mogę z tego portalu korzystać, nic nie płacąc. Pewnie nie dałabym rady opłacać sama.
ale fakt faktem, nie które reklamy są "wredne" do tego stopnia, że najpierw ona sama się w całości "musi" wyświetlić, a krzyżyk aktywny by ją zamknąć pojawia się dopiero na końcu
Mam Operę i nic mi nie lata ;) Ale mąż tu chyba coś ustawiał...tylko na niektórych stronach od czasu do czasu coś wyskoczy, ale sporadycznie.
No czyli to różnie jest. Najgorsza sytuacja to na przeglądarce explorer, bo jak napisała mazba, wyłączyć można dopiero jak pooglądamy sobie zachęty producentów do ich towarów. hihihi :) chyba tylko uśmiech pozostał, bo płakać nad tym już nie mogę :)
To to jeszcze nic.
Dla mnie najgorsze reklamy są w telewizji: Nasze główne problemy to:
biegunki
zatwardzenia
nietrzymanie moczu
wzdęcia
zgaga
prostata
kłopoty z kobiecym libido
i wzwodem
do tego Pan Pikuś, Mały Głód, Rozum i Serce.
no i w porze obiadowej, koniecznie MUSI być "coś" na hemoroidy
hahaha :) to prawda :)
Moj maz, to juz nasladuje te dialogi... i szyderczym glosem wscieka sie..i tez mowi, ze musi sobie koniecznie kupic nuro....n w rozowych kapsuklach :D :P hihihii
Bez vat, bez vat, bez vat, bez vat, bez vat
Tak, tak, a ostatnio to bardzo ważne stawanie na wysokości działania :)
Oj tak. Spece od reklamy i producenci tych cudownych produktów wiedzą lepiej od nas czego nam trzeba. Dbają o nas hihihi.
. :)
Ze mną jest podobnie,bo nie dość,że reklamy są w telewizji to jeszcze muszą zaśmiecać ekran komputera,czasami doprowadza mnie to do szału.Ale cóż chyba nie da się tego pominąć.
Jeśli chodzi o reklamy telewizyjne , to ja jedną bardzo lubię - tę z prince polo i muzyką z filmu" Pret a porter". Akceptacja płynąca z ekranu, to " zauroczenie"," zachwyt" itp nieodmiennie poprawia mi humor -:))