Co prawda do tej pani stojącej przed lustrem brakuje mi jeszcze sporo kilogramów,ale ta kuracja bardzo mi się podoba,pod warunkiem,że inni będą mnie tak samo postrzegać,jak to wspaniałe lusterko.Skąd my to znamy-lustereczko,lustereczko....
Ale masz super-ekspresowe wymagania.Sama życzyłabym sobie takiego lustereczka i to niekoniecznie na jutro.I pomyślec,że jeszcze z 10 lat wstecz( nie do wiary) wyglądałam jak to lustrzane odbicie
osobiscie wole diete cud.
mozna jesc co sie chce,ile siw chce, o kazdej porze, nie potrzeba wysiłku fizycznego..... a jak sie schudnie bedzie cud.
Świetna :) W niektórych sklepach z ciuchami stosują tego typu zabiegi, choć nie aż tak oszałamiające :))
A tu coś dla panów.
Dopisano 11-02-25 13:54:58:
Niech nie myślą, że tylko my babki szukamy cudownych diet.Super wersja
Co prawda do tej pani stojącej przed lustrem brakuje mi jeszcze sporo kilogramów,ale ta kuracja bardzo mi się podoba,pod warunkiem,że inni będą mnie tak samo postrzegać,jak to wspaniałe lusterko.Skąd my to znamy-lustereczko,lustereczko....
Potrzebuję takie lustereczko na jutrzejszy wieczór.Kto mi pożyczy?
Ale masz super-ekspresowe wymagania.Sama życzyłabym sobie takiego lustereczka i to niekoniecznie na jutro.I pomyślec,że jeszcze z 10 lat wstecz( nie do wiary) wyglądałam jak to lustrzane odbicie
Super, tylko gdzie takie lustro mozna dostac?
Ostatnio takie znalazlam w sklepie odziezowym :):) wygladalam swietnie !!!!!
Hi,hi,nie wiem,czy wyszłabym z takiego sklepu.To może uzależnić bardziej niż same zakupy.
Dokładnie
W jednym ze sklepow to bylo takie lustro ze mogłabym się schować za kij od szczotki :)
I najzdrowsza, bez skutków ubocznych
Efekt "jojo" tylko przy rozbiciu lustra
Oj żeby takie lustro jeszcze odmładzało tak na stałe toby było super:)
Efekt "jojo" tylko przy rozbiciu lustra
Okrutnik z Ciebie.