mam ochote zrobic w tlusty czwartek oponki,ale mam problem ,weszlam na W-Z,a tam tyle przepisow,ze trudno wybrac,a ja potrzebuje :prosty,szybki i smaczny,moze znacie jakis przepis na takie oponki,bede wdzieczna
toż one wszystkie są tak proste jak i szybkie. A o smakach raczej się nie dyskutuje, bo każdemu smakuje coś innego. Ja zawsze wybieram wersję z ciasta drożdżowego, bez dodatków sera, bo takie w rodzinie właśnie smakują. Tych z serem nikt nie chce jeść :(
Witaj, Ja robię od niepamiętnych lat oponki w/g przepisu który mam zamieszczony w swoich zbiorach . Jest szybki i prosty w zrobieniu i jeszcze szybszy w konsumpcji :-))
Krysia to napisz w przepisie, że to o małe opakowanie chodzi. Ja przyznam Ci sie nie widziałam takich u siebie w sklepie. Nigdy też nie dodawałam proszku do pieczenia do oponków :):) Spróbuj zrobić bz zobaczysz że też będzie super :):)
Masz rację co to wielkości paczki proszku.Trochę to mylnie brzmi.- poprawiłam. A co do dodawania proszku do oponek to mi nie przeszkadza i smakuje tak , jak lubie ;-))) Dla mnie oponki bez proszku to takie "gnioty" ;-))
mam ochote zrobic w tlusty czwartek oponki,ale mam problem ,weszlam na W-Z,a tam tyle przepisow,ze trudno wybrac,a ja potrzebuje :prosty,szybki i smaczny,moze znacie jakis przepis na takie oponki,bede wdzieczna
toż one wszystkie są tak proste jak i szybkie. A o smakach raczej się nie dyskutuje, bo każdemu smakuje coś innego. Ja zawsze wybieram wersję z ciasta drożdżowego, bez dodatków sera, bo takie w rodzinie właśnie smakują. Tych z serem nikt nie chce jeść :(
Ja polecam oponki, które ostatnio robiłam -z przepisu Makusi:) pyszne:):):)
Niestety nie mogę wkleiić linka, nie wiem czemu:(:(:(
Ja polecam oponki, które ostatnio robiłam -z przepisu Makusi:)
pyszne:):):)Niestety nie mogę wkleiić linka, nie wiem czemu:(:(:(
to ja pomoge...oponki makusi http://wielkiezarcie.com/recipe43166.html
Dziękuję za pomoc, Olciaa :)
Też będę je piekła na tł.czwartek:)
To ja polecę te: http://wielkiezarcie.com/recipe47305.html :)
Witaj,
Ja robię od niepamiętnych lat oponki w/g przepisu który mam zamieszczony w swoich zbiorach .
Jest szybki i prosty w zrobieniu i jeszcze szybszy w konsumpcji :-))
http://wielkiezarcie.com/recipe27136.html
Krysia po kij ciort pół opakowania proszku do pieczena w tym przepisie to nie wiem ?
Agusia, pół paczki małego proszku to jest ok. 1 łyzeczki.
Krysia to napisz w przepisie, że to o małe opakowanie chodzi. Ja przyznam Ci sie nie widziałam takich u siebie w sklepie. Nigdy też nie dodawałam proszku do pieczenia do oponków :):) Spróbuj zrobić bz zobaczysz że też będzie super :):)
Masz rację co to wielkości paczki proszku.Trochę to mylnie brzmi.- poprawiłam.
A co do dodawania proszku do oponek to mi nie przeszkadza i smakuje tak , jak lubie ;-)))
Dla mnie oponki bez proszku to takie "gnioty" ;-))
Hi Hi Hi nigdy nie robiłam z proszkiem to i nie wiem czy jem to gnioty czy nie :):):)
A ja polecam te oponki - jak dla mnie niezawodne...:)
http://wielkiezarcie.com/recipe21652.html
polecę ten przepis ja robie podobnie i wychodzą doskonałe ::)
no troche bez sensu zmienilas linka a moja wypowiedz do tego się nie tyczyła. Choć pewnie te oponki też są dskonałe ::)
Link został uaktywniony, nie zmieniony:)
ja pod tym przepisem komentarz dalam i go nie widze hmm.. no pewnie coś mnie sie pokielbasiło :):)