czy moze mi ktos napisac,jak dlugo juz istnieje ta strona?ja osobiscie o tej stronie dowiedzialam sie jakies 2 lata temu ,ale nie od razu z niej zaczelam korzystac,a dopiero od paru miesiecy jestem jej stalym uzytkownikiem i nie wyobrazam sobie abym miala z niej zrezygnowac,dzieki tej stronie zrozumialam,ze gotowanie to nic strasznego ,wczesniej mezowi serwowalam tylko mielone i schabowe ,a obecnie nie raz zaskocze mojego mezusia i dzieciaki czyms nowym i smacznym,a jak u Was?
Kiedyś założyłam taki wątek. http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=214627&post=214627 Poczytaj sobie.Choć informacji tam mało, a strona pewnie istnieje od czasu kiedy Wkn i Pampas się zalogowali czyli 2001-08-20 Wynikałoby z tego, że w lecie będzie 10 lat. Wkn popraw mnie jeśli się mylę.
A ja chciałbym wiedzieć czy poza Pampasem i Wkn, jest jeszcze ktoś starszy ode mnie stażem na Wielkim Żarciu? (Chodzi mi oczywiście o użtkowników nadal aktywnych). 17 marca minie 8 lat jak tutaj jestem...
A ja chciałbym wiedzieć czy poza Pampasem i Wkn, jest jeszcze ktoś starszy ode mnie stażem na Wielkim Żarciu? (Chodzi mi oczywiście o użtkowników nadal aktywnych). 17 marca minie 8 lat jak tutaj jestem...
A ja chciałbym wiedzieć czy poza Pampasem i Wkn, jest jeszcze ktoś starszyode mnie stażem na Wielkim Żarciu? (Chodzi mi oczywiście oużtkowników nadal aktywnych). 17 marca minie 8 lat jak tutaj jestem... Byłoby takich trochę, gdybyś ich nie wykurzył
Ciekawy jestem skąd masz te informacje..jesteś tu dopiero pół roku...no chyba że.....
Mnie we wrześniu minie 8 lat odkąd pierwszy raz zajrzalam na stronkę. Na forum może nie jestem zbyt aktywna z powodu braku czasu ale z przepisów dużo i chętnie korzystam.
Mnie we wrześniu minie 8 lat odkąd pierwszy raz zajrzalam na stronkę. Na forum może nie jestem zbyt aktywna z powodu braku czasu ale z przepisów dużo i chętnie korzystam.
coprawdaż daleko mi do Ciebie bo jestem tutaj "dopiero" od października 2005, ale byłam święcie przekonana że znacznie króce. Ten czas tak strasznie szybko zleciał.
coprawdaż daleko mi do Ciebie bo jestem tutaj "dopiero" od października 2005, ale byłam święcie przekonana że znacznie króce. Ten czas tak strasznie szybko zleciał.
Aniu, a mi się wydawało że jesteś tutaj od zawsze...Nie wyobrażam sobie WŻ-tu bez Wróbelka...
coprawdaż daleko mi do Ciebie bo jestem tutaj "dopiero" od października2005, ale byłam święcie przekonana że znacznie króce. Ten czas takstrasznie szybko zleciał. Aniu, a mi się wydawało że jesteś tutaj od zawsze...Nie wyobrażam sobie WŻ-tu bez Wróbelka...
To ktoś, kto unika robienia "yyyyyyyyy" podczas artykułowania komunikatu. Teraz się przyznaj, czy jesteś użtkownikiem, użytkownikiem, czy raczej niepoprawnym Żarłokiem
Mnie za tydzień minie 6 lat ... a wydaje mi się że jestem od "zawsze". Kochane żarłoczki pomogły mi już w wielu problemach, nie tylko dotyczących gotowania. Wchodzę na naszą stronkę jakieś 10 razy dziennie... czy to już choroba? haha
Staż może żaden, ale za to jaka poprawa w kuchni:))
Masz rację, 2 letni staż może żaden,ale to,co się dzieje w kuchni,to jakieś Wielkie czary-mary, prawdziwa rewolucja na talerzu... również i ja jestem od dwóch lat;)
Mówisz poprawa w kuchni. Masz rację , a w wypiekach ogromna. Na każde nawet małe przyjęcie piekę zawsze coś nowego z WŻ. Dzieci zaraz wołają - mamy ciasto z WŻ-tu! hi hi . Jestem 4 rok zalogowana i bardzo mi tu dobrze z Wami.:))
czy moze mi ktos napisac,jak dlugo juz istnieje ta strona?ja osobiscie o tej stronie dowiedzialam sie jakies 2 lata temu ,ale nie od razu z niej zaczelam korzystac,a dopiero od paru miesiecy jestem jej stalym uzytkownikiem i nie wyobrazam sobie abym miala z niej zrezygnowac,dzieki tej stronie zrozumialam,ze gotowanie to nic strasznego ,wczesniej mezowi serwowalam tylko mielone i schabowe ,a obecnie nie raz zaskocze mojego mezusia i dzieciaki czyms nowym i smacznym,a jak u Was?
Kiedyś założyłam taki wątek. http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=214627&post=214627 Poczytaj sobie.Choć informacji tam mało, a strona pewnie istnieje od czasu kiedy Wkn i Pampas się zalogowali czyli 2001-08-20 Wynikałoby z tego, że w lecie będzie 10 lat. Wkn popraw mnie jeśli się mylę.
Będzie będzie :)
A ja chciałbym wiedzieć czy poza Pampasem i Wkn, jest jeszcze ktoś starszy
ode mnie stażem na Wielkim Żarciu? (Chodzi mi oczywiście o
użtkowników nadal aktywnych). 17 marca minie 8 lat jak tutaj jestem...
Byłoby takich trochę, gdybyś ich nie wykurzył
A ja chciałbym wiedzieć czy poza Pampasem i Wkn, jest jeszcze ktoś
Ciekawy jestem skąd masz te informacje..jesteś tu dopiero pół roku...no chyba że.....starszyode mnie stażem na Wielkim Żarciu? (Chodzi mi oczywiście
oużtkowników nadal aktywnych). 17 marca minie 8 lat jak tutaj
jestem... Byłoby takich trochę, gdybyś ich nie wykurzył
Mnie we wrześniu minie 8 lat odkąd pierwszy raz zajrzalam na stronkę. Na
No to witaj w gronie weteranów...forum może nie jestem zbyt aktywna z powodu braku czasu ale z
przepisów dużo i chętnie korzystam.
ja 8 lat bycia tutaj będę miała w listopadzie...
Stuknie mi 5 latek we wrześniu.... a mam wrażenie że jestem tutaj o wiele dłużej:D
Mi za niedlugo minie 5 lat jak jestem zalogowana ale pierwszy raz weszlam na stronke jakies 2 lata wczesniej. :)
Mi też w tym roku stuknie 5 lat . szczerze to nie pamiętam jak wtedy wyglądała strona.
Też jestem od 2004 roku
coprawdaż daleko mi do Ciebie bo jestem tutaj "dopiero" od października
Aniu, a mi się wydawało że jesteś tutaj od zawsze...Nie wyobrażam sobie WŻ-tu bez Wróbelka...2005, ale byłam święcie przekonana że znacznie króce. Ten czas tak
strasznie szybko zleciał.
a beze mnie sobie wyobrażasz bahusku?
No ba!! bez swojej córeczki??
No ba!! bez swojej córeczki??
Już pewnie zapomniała, że była moją WŻ-tową córką. ;)Może nie:) ale ja dałam się nabrac
no proszę Cię tatku jakbym śmiała zapomnieć ;)
coprawdaż daleko mi do Ciebie bo jestem tutaj "dopiero" od października2005,
ale byłam święcie przekonana że znacznie króce. Ten czas
takstrasznie szybko zleciał. Aniu, a mi się wydawało że jesteś tutaj od
zawsze...Nie wyobrażam sobie WŻ-tu bez Wróbelka...
A bez kogo sobie wyobrażasz??????
co to użtkownik?
czy to ktoś kto użtkuje WŻ?
Użytkownik to oficjalna nazwa osoby korzystającej z WŻ.
To ktoś, kto unika robienia "yyyyyyyyy" podczas artykułowania komunikatu.
Teraz się przyznaj, czy jesteś użtkownikiem, użytkownikiem, czy raczej niepoprawnym Żarłokiem
Mnie za tydzień minie 6 lat ... a wydaje mi się że jestem od "zawsze". Kochane żarłoczki pomogły mi już w wielu problemach, nie tylko dotyczących gotowania. Wchodzę na naszą stronkę jakieś 10 razy dziennie... czy to już choroba? haha
No proszę-a mi dzisiaj mija dwa latka odkąd jestem zarejestrowanym użytkownikiem:) A wcześniej dwa, może trzy lata kukałam tutaj nieśmiało...
Staż może żaden, ale za to jaka poprawa w kuchni:))
Masz rację, 2 letni staż może żaden,ale to,co się dzieje w kuchni,to jakieś Wielkie czary-mary, prawdziwa rewolucja na talerzu...
również i ja jestem od dwóch lat;)
Mówisz poprawa w kuchni. Masz rację , a w wypiekach ogromna. Na każde nawet małe przyjęcie piekę zawsze coś nowego z WŻ. Dzieci zaraz wołają - mamy ciasto z WŻ-tu! hi hi . Jestem 4 rok zalogowana i bardzo mi tu dobrze z Wami.:))
W lipcu minie 7 lat. Kawał czasu.
Uuuu, ale się zdziwiłam! Też juz długo tutaj jestem
Zalogowałam się 15.10.2004r.
Dobrze mi tu