Tort który zrobiłam na targi Expo Sweet w Warszawie 23-25 luty. Wygrałam!!!!!! Zajęłam I miejsce!!! Pokonałam wielu profesjonalnych cukierników!! Do mojego sukcesu przyczyniły się moje dwie przyjaciółki z WŻ i nie tylko Basia 1964 i małgosiab
Zdjęcie na podium - mistrzostwo świata ;) Kobietka króluje wsród facetów. A tort? co tu mówić, podium i I miejsce mówi samo za siebie. Życzę dalszych sukcesów.
Moja gratulację, toż to jest dzielo sztuki . Tak się zastanawiam nad tymi kwiatami-jak jue wykonałaś ? .A mi mowę odjęło.....chylę czoła Twojemu talentowi :-))) BRAWO !!!!
Kwiatów uczyłam się sama. Wyszukując filmików na you toube oraz anglojęzyczne tutoriale. Większość z tych kwiatów jest wykonana na specjalnych drucikach. Każdy płatek kwiatka nadziewa sie na drucik i odpowiednio modeluje oraz suszy i maluje. Później wszystkie płatki danego kwiatka łączy sie taśmą florystyczną
Sama robilas te kwiaty?! Matko z ojcem, to faktycznie pierwsze miejsce Ci sie nalezy! :) Gratulacje!!! :) Mozesz powiedziec co Cie zainspirowalo do wziecia udzialu w tym konkursie i czy podobne torty robisz dla rodziny czy znajomych? Z Twoimi umiejetnosciami to mozesz nie tylko cukiernie otworzyc,ale i przyjmowac ekskluzywne zamowienia :) Jeszcze raz gratuluje, tort jest przepiekny! :)))
Pooglądałam zdjęcia tortów w Twoim profilu i mnie po prostu ,,zatchło,, jak mowila pewna góralka . Wszystkie takie piękne, dopracowane i gustowne. Zazdrość mnie zżera , że ja tak nie potrafię :) Jeszcze raz gratuluje i życzę Ci dalszych sukcesów.
Aga, najserdeczniejsze gratulacje! Tort jest przepiękny. Piszesz, że pokonałaś wielu profesjonalnych cukierników - w mojej ocenie, nie mozesz klasyfikować się w przedział amatorski. Jeszcze raz gratuluję!
Bardzo, bardzo dzięuję za miłe słowa. Wrzuciałm tutaj zdjecie ponieważ ja jestem "dziecko" WŻ, Tu pierwszy raz trafiłam na mase cukrową i zobaczyłąm co to sa angielskie torty.
Na takie konkursy nie robi się prawdziwych tortów. tylko atrapy czyli styropian. Tu chodziło o dekoracje jakby to był konkurs smaków to byłoby inaczej. Wszystkie kwiaty są z masy cukrowej. Do wszystkiego dochodziłam sama. Najwiecej uczyłam sie z filmików z you toube i różnych tutoriali. W 90% kwiaty zrobiłam sama dwie moje koleżanki pomogły mi. miałam bardzo mało czasu ponieważ zdecydowałm się dość późno. A jak tam sie znalazłam? Polecił mnie mój przyjaciel z Wedla którego szef był organizatorem konkursu. Będe mu wdzięczna do końca życia, ze dał mi możliwość pokazania sie w wielkim świecie a ja z małej mieściny pochodzę:)
Jestem w takim szoku, że prawie zapomniałam jak się nazywam!!!! Serdecznie gratuluję, a tort przepiękny!!! A te kwiaty wyglądają jak prawdziwe.... Mogę sobie tylko wyobrazić ile pracy kosztowały. Chylę czoła przed mistrzynią...
Cudo....a ja myślałam ,że potrafie dekorować tort !.Twój tort to dzieło sztuki,a te kwiaty...z czego są zrobione??Gratuluję to naprawdę dzieło i piszesz ,że nie jesteś cukiernikiem???Pozdrawiam -kainaj
Tort który zrobiłam na targi Expo Sweet w Warszawie 23-25 luty.
Wygrałam!!!!!! Zajęłam I miejsce!!! Pokonałam wielu profesjonalnych cukierników!!
Do mojego sukcesu przyczyniły się moje dwie przyjaciółki z WŻ i nie tylko Basia 1964 i małgosiab
Ja na podium :)
Gratuluję talentu i wygranej
Zdjęcie na podium - mistrzostwo świata ;) Kobietka króluje wsród facetów. A tort? co tu mówić, podium i I miejsce mówi samo za siebie. Życzę dalszych sukcesów.
Gratuluje!!!Bo naprawdę jest czego.Chylę czoła przed tak wielkim talentem
Gratulacje !!!
gratulacje! piękny tort, w pełni zasłużona nagroda
O , matko z córką ! Niewiarygodnie piękny. Szczerze gratuluję.
Moja gratulację, toż to jest dzielo sztuki .
Tak się zastanawiam nad tymi kwiatami-jak jue wykonałaś ?
.A mi mowę odjęło.....chylę czoła Twojemu talentowi :-)))
BRAWO !!!!
Kwiatów uczyłam się sama. Wyszukując filmików na you toube oraz anglojęzyczne tutoriale.
Większość z tych kwiatów jest wykonana na specjalnych drucikach. Każdy płatek kwiatka nadziewa sie na drucik i odpowiednio modeluje oraz suszy i maluje. Później wszystkie płatki danego kwiatka łączy sie taśmą florystyczną
Coś pięknego ......gratulacje
Niezłe cudo - pracochłonność takich tortów mnie przeraża i przerasta, ale podziwiam wytrwałość i gratuluję! :)
Gratuluję!! Śliczny faktycznie:)
Masz talent,tort jest wspaniały.Gratuluję.
Nic dziwnego, ze wygralas.Ten tort jest przepiekny.Serdecznie gratuluje.
Rany jaki pracochłonny! Dziwiłabym się gdyby nie został doceniony...! Cudo! Gratulacje!
Trt przepiękny z całego serca gratuluję :):):)
Brawo !!!!czapki z głów
moje gratulacje, piękny tort.
Sama robilas te kwiaty?! Matko z ojcem, to faktycznie pierwsze miejsce Ci sie nalezy! :) Gratulacje!!! :) Mozesz powiedziec co Cie zainspirowalo do wziecia udzialu w tym konkursie i czy podobne torty robisz dla rodziny czy znajomych? Z Twoimi umiejetnosciami to mozesz nie tylko cukiernie otworzyc,ale i przyjmowac ekskluzywne zamowienia :) Jeszcze raz gratuluje, tort jest przepiekny! :)))
Cudo! Zasłużone zwycięstwo. Gratulacje!
Śliczny, poprostu piękny!! Aż mi szczęka opadła na klawiaturę
gratuluję,proszę powiedz,bo mnie ciekawi jak długo zajęło ci zrobienie tego tortu wraz z kwiatami
Tort przepiękny :) gratuluję
Tort cudny, gratuluje wygranej.
Gratuluje takiego dzieła sztuki. Masz talent dziewczyno.
Mam 2 pytania do Ciebie.
Czy te kwiaty są jadalne?
Jakim kremem jest przełozony tort?
Pooglądałam zdjęcia tortów w Twoim profilu i mnie po prostu ,,zatchło,, jak mowila pewna góralka .
Wszystkie takie piękne, dopracowane i gustowne.
Zazdrość mnie zżera , że ja tak nie potrafię :)
Jeszcze raz gratuluje i życzę Ci dalszych sukcesów.
Ten tort jest fenomenalny! Cudo po prostu. Gratuluje i podziwiam :)
Tort jest przepiekny!!!Gratuluje wygranej.
Piękny tort gratuluję talentu i wygranej
wow! jak malowany!
Aga, najserdeczniejsze gratulacje! Tort jest przepiękny. Piszesz, że pokonałaś wielu profesjonalnych cukierników - w mojej ocenie, nie mozesz klasyfikować się w przedział amatorski. Jeszcze raz gratuluję!
Piękny, gratuluję :)
Musiał wygrać. Jest przepiękny! Gratulacje dla Was!
Tort przepiękny , gratuluję talentu i wygranej .
Bardzo, bardzo dzięuję za miłe słowa. Wrzuciałm tutaj zdjecie ponieważ ja jestem "dziecko" WŻ, Tu pierwszy raz trafiłam na mase cukrową i zobaczyłąm co to sa angielskie torty.
Na takie konkursy nie robi się prawdziwych tortów. tylko atrapy czyli styropian. Tu chodziło o dekoracje jakby to był konkurs smaków to byłoby inaczej. Wszystkie kwiaty są z masy cukrowej. Do wszystkiego dochodziłam sama. Najwiecej uczyłam sie z filmików z you toube i różnych tutoriali. W 90% kwiaty zrobiłam sama dwie moje koleżanki pomogły mi. miałam bardzo mało czasu ponieważ zdecydowałm się dość późno. A jak tam sie znalazłam? Polecił mnie mój przyjaciel z Wedla którego szef był organizatorem konkursu. Będe mu wdzięczna do końca życia, ze dał mi możliwość pokazania sie w wielkim świecie a ja z małej mieściny pochodzę:)
Pozdrawiam
CUDO!!! Gratuluje pierwszego miejsca, no i oczywiscie takiego wielkiego talentu.
Wielkie gratulacje!!!!!
Piękny!!! Gratuluję!!!!
gratulacje Aguś:)
Szczerze gratuluję i oby tak dalej.
Gratuluję talentu, a można wiedzieć co było główną nagrodą?
Wspaniały! Chylę czoło przed Twoim talentem. Gratulacje!!!
Gratulację talentu i pięknego tortu.
wow!!! jestem pod ogromnym wrażeniem :) pierwsze miejsce w pełni zasłużone
Agusiu wiekie i szczere gratulacje ale.....ja nie widze zdjęć :(
Siedzę, patrze i podziwiam.........To się nazywa KLASA MISTRZOWSKA.
Chylę czoła przed Waszym Talentem Drogie Panie.
To jest kolejny przykład na to jak daleko można zajść kiedy się kocha swoją prace.
SZCZERE GRATULACJE !!!
piekny!!
Śliczny ! Pewnie kosztował Cię mnóstwo pracy.Gratuluje pierwszego miejsca :).
Jestem w takim szoku, że prawie zapomniałam jak się nazywam!!!! Serdecznie gratuluję, a tort przepiękny!!! A te kwiaty wyglądają jak prawdziwe.... Mogę sobie tylko wyobrazić ile pracy kosztowały. Chylę czoła przed mistrzynią...
Gratulacje
Cudo....a ja myślałam ,że potrafie dekorować tort !.Twój tort to dzieło sztuki,a te kwiaty...z czego są zrobione??Gratuluję to naprawdę dzieło i piszesz ,że nie jesteś cukiernikiem???Pozdrawiam -kainaj
tort piekny gratuluję wygranej
żeby słoneczno Ci zawsze świeciło i dalszych sukcesów.
Cudo!!! Gratuluję!!!
No nie dziwię się ,że wygrałaś! Piękny.Gratuluje talentu.
prześliczny torcik gratuluje
Agnieszko jakże miło czyta się taki artykuł,nawet wtedy gdy jest on tylko w gazecie regionalnej.Gratuluję i pozdrawiam.