Z okazji wymienionej w tytule wątku, życze Ci wszystkiego dobrego bez żadnych wyjątków! Humoru nieustającego, uśmiechu na twarzy, spełnienia tego, o czym skrycie marzysz. Dni bez potknoęć, bez przykrości, bez łez smutku, bez złych wiadomości. W pracy powodzenia, przyjaciół oddanych, przygód tak pięknych, że niezapomnianych. Butów odpowiednich na każdą pogodę, rzeczy spadających bliżej, niż na podłogę, na drodze mniej jeleni i kotów, dużo radości, mało klłopotów, rajstop zawsze na miejscu, obecności osób bliskich sercu, upojnych chwil w ramionach Męża skrytych,. odnalezienia prezentów ukrytych i jeszcze kasy i mnóstwa słodyczy z całego serca aloalo Ci życzy!
Boziu drogi przeczytałam "powodzenia i MDŁOŚCI " .....i siedzę i myślę, to nowego potomka mi życzysz, czy niestrawności...... Tak to jest, jak się szybciej czyta niż ktoś literki stawia :))))))))))))) Wrócę do podstawówki i siądę w ostatniej ławce...., żeby dzieciom nie zasłaniać :))))))
Alicja i Nonka - dziękuję prześlicznie :-))))))
Aloalo, a dla Ciebie buziaki za super wierszyk . Jak Ty mnie dobrze znasz...i pamiętasz....., cała ja !
Różyczki przecudnej urody, dziękuję bardzo, kwiatów nigdy nie jest za dużo :))))))))))))) A szóstka by mi nawet odpowiadała, ponieważ 13 lat temu trafiłam piątkę, która była prawie, jak moje ówczesne 3 wypłaty i pamiętam, że to miłe uczucie było.........tylko ta jedna cyfra......
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu! Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce! Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń...
Wiem że lubisz frezje i dlatego specjalnie dla Ciebie je wyszukałam :) A z Tobą to ja się na pewno nię będę nudziła więc .... I ja Ciebie ciskam mocno:)
Lenuś!
Z okazji wymienionej w tytule wątku,
życze Ci wszystkiego dobrego bez żadnych wyjątków!
Humoru nieustającego, uśmiechu na twarzy,
spełnienia tego, o czym skrycie marzysz.
Dni bez potknoęć, bez przykrości,
bez łez smutku, bez złych wiadomości.
W pracy powodzenia, przyjaciół oddanych,
przygód tak pięknych, że niezapomnianych.
Butów odpowiednich na każdą pogodę,
rzeczy spadających bliżej, niż na podłogę,
na drodze mniej jeleni i kotów,
dużo radości, mało klłopotów,
rajstop zawsze na miejscu,
obecności osób bliskich sercu,
upojnych chwil w ramionach Męża skrytych,.
odnalezienia prezentów ukrytych
i jeszcze kasy i mnóstwa słodyczy
z całego serca aloalo Ci życzy!
Wszystkiego co najlepsze!
Wszystkiego co najlepsze Ci życzę!
Boziu drogi przeczytałam "powodzenia i MDŁOŚCI "
.....i siedzę i myślę, to nowego potomka mi życzysz, czy niestrawności......
Tak to jest, jak się szybciej czyta niż ktoś literki stawia :))))))))))))) Wrócę do podstawówki i siądę w ostatniej ławce...., żeby dzieciom nie zasłaniać :))))))
Alicja i Nonka - dziękuję prześlicznie :-))))))
Aloalo, a dla Ciebie buziaki za super wierszyk . Jak Ty mnie dobrze znasz...i pamiętasz....., cała ja !
Aloalo, . Jak Ty mnie dobrze znasz...i
No ba! :)pamiętasz
hihi :-)
Czy to serduszko nad główkami jest kopnięte i ma diamenciki, vice-kumo?
No, a jak myślisz...? Przecież to od razu widać, że kopnięte i z diamencikami... , Tobie bym nie mogła żałować :)))))))))))))
100 lat. dużo zdrowia, Mało zmartwień
Oj, przyda się....dziękuję :-)
Wszystkiego najlepszego, STO LAT !!
Dziękuję .
Wszstkiego najlepszego, zdrówka, radości i spelnienia marzeń :)
Piękny kosz róż, dziękuję bardzo :-)
Lenko, ode mnie przede wszystkim zdrówka, bo to jak wiadomo jest najważniejsze:):):)
A poza tym to szóstki w totka i będzie ok:):):)
Ode mnie też różyczki:)
Różyczki przecudnej urody, dziękuję bardzo, kwiatów nigdy nie jest za dużo :)))))))))))))
A szóstka by mi nawet odpowiadała, ponieważ 13 lat temu trafiłam piątkę, która była prawie, jak moje ówczesne 3 wypłaty i pamiętam, że to miłe uczucie było.........tylko ta jedna cyfra......
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu!
Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach,
a radość niech przepełnia całe Twe serce!
Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha,
miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół,
spełnienia najskrytszych marzeń...
Agulek, ale tymi frezjami mnie kupiłaś.... ... i co Ty teraz ze mną zrobisz ?
Ściskam Cię mocno ;-)
Wiem że lubisz frezje i dlatego specjalnie dla Ciebie je wyszukałam :) A z Tobą to ja się na pewno nię będę nudziła więc ....
I ja Ciebie ciskam mocno:)
Makusiu...wielkie dzięki i buziaki .
Lenka wszystkiego najlepszego od góralki :))
To ja bardzo wdzięczna jestem, ale na spacer po górach się nadal wybieramy...?
Lenko!!!!! jeszcze ode mnie STO LAT!!!!! Ja dopiero wróciłam.i też chcę Ci pożyczyć wszystkiego najlepszego!!!!!:)
Hope, dziękuję bardzo :-)
"...chcę Ci pożyczyć wszystkiego najlepszego..." - a kiedy będę musiała oddać ?
Dziękuję
Hope, dziękuję bardzo :-)"...chcę Ci pożyczyć wszystkiego najlepszego..."
Lenko-Tobie to mogę pożyczyć wszystkiego najlepszego na zawsze-nic nie musisz oddawać:)- a kiedy będę musiała oddać ?
No baaa,pewnie że się wybieramy.Wbijaj termin,ja się dostosuje i w drogę :)
No to super ! Już tylko poczekamy, aż ta wiosna zdecyduje się nam towarzyszyć .