Wystarczy przeczytać przepis z tyłu ( lub z boku) opakowania...Niektóre cannelloni się podgotowuje, a niektóre nie, łatwiejsze w obsłudze są te, ktore faszeruje się surowe - z wiadomych powodów.
Ale fajny pomysł! Zrobię tak moją lazanię (http://wielkiezarcie.com/recipe57508.html) - nadzieję rury dwukolorowo albo tylko szpinakiem i zaleję beszamelem :) Myślę, że te rury tak ustawione to na prawdę fajny pomysł :)
Witam dzisiaj chcialam robić na obiad i nie wiem czy makaron wcześniej podgotować czy nadziewać surowy??
Wystarczy przeczytać przepis z tyłu ( lub z boku) opakowania...Niektóre cannelloni się podgotowuje, a niektóre nie, łatwiejsze w obsłudze są te, ktore faszeruje się surowe - z wiadomych powodów.
nadziewaj surowy ja tak robilam :D
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=249144&post=249208
Ale fajny pomysł! Zrobię tak moją lazanię (http://wielkiezarcie.com/recipe57508.html) - nadzieję rury dwukolorowo albo tylko szpinakiem i zaleję beszamelem :) Myślę, że te rury tak ustawione to na prawdę fajny pomysł :)
bardzo fajny pomysl na cannelloni
Ja też nadziewałam surowy makaron surowym mięsem i w piekarniku piekłam danie około godziny i wyszło wyśmienicie :)