Forum

Kuchenne porady

Cannelloni

  • Autor: olusia1 Data: 2011-03-05 10:46:22

    Witam dzisiaj chcialam robić na obiad i nie wiem czy makaron wcześniej podgotować czy nadziewać surowy??

  • Autor: sunny Data: 2011-03-05 11:03:27

    Wystarczy przeczytać przepis z tyłu ( lub z boku) opakowania...Niektóre cannelloni się podgotowuje, a niektóre nie, łatwiejsze w obsłudze są te, ktore faszeruje się surowe - z wiadomych powodów.

  • Autor: daga26 Data: 2011-03-05 11:47:43

    nadziewaj surowy ja tak robilam :D

  • Autor: MAGDAITYLE Data: 2011-03-06 10:12:21

    Ale fajny pomysł! Zrobię tak moją lazanię (http://wielkiezarcie.com/recipe57508.html) - nadzieję rury dwukolorowo albo tylko szpinakiem i zaleję beszamelem :) Myślę, że te rury tak ustawione to na prawdę fajny pomysł :)

  • Autor: daga26 Data: 2011-03-06 10:37:50

    bardzo fajny pomysl na cannelloni

  • Autor: K-rin-k Data: 2011-03-08 14:32:57

    Ja też nadziewałam surowy makaron surowym mięsem i w piekarniku piekłam danie około godziny i wyszło wyśmienicie :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu