znalazłam na internecie kilka ciekawych propozycji na kreatywne zapakowanie prezentu.
sama jednak poszukuję pomysłu jak zapakować "na wesoło" duży prezent w kształcie pudełka (w środku bedzie znajdowac się kilka rzeczy) - moze opakowac go gazetą i do środka włożyć też jakies gazety? może pomożecie mi w tej kwestii?
A na jaką to okazję? Ja bardzo lubię, kiedy prezenty są przewiązane rafią.. Miom zdaniem ślicznie to wygląda, a papier wierzchni można dostosować np. do tego co znajduje się w środku, lub do okazji... Sama nie wiem..
znalazłam na internecie kilka ciekawych propozycji na kreatywne zapakowanie prezentu.
A na jaką to okazję? Ja bardzo lubię, kiedy prezenty są przewiązane rafią.. Miom zdaniem ślicznie to wygląda, a papier wierzchni można dostosować np. do tego co znajduje się w środku, lub do okazji...
Sama nie wiem..
kiedyś wpadłam na strone o furoshiki - japońskiej huście o wielu zastosowaniach. Może mi się uda wkleić link
http://ulicaekologiczna.pl/zdrowy-styl-zycia/ekohit-furoshiki-%E2%80%93-zapakuj-zawiaz-zaloz/
Dopisano 11-03-07 10:27:30:
no, niestety "wstaw/edytuj link" u mnie nie działa na FFLink jest aktywny.!