Forum

Rozmowy wolne i frywolne

prezent na 15-te urodziny

• Autor: ReniaJ Data: 2011-03-08 15:16:25

i jeszcze jeden problem,a wiem,ze napewno mi cos doradzicie,otoz w nastepnym tygodniu moja corka bedzie obchodzic 15-te urodziny i nie wiem co jej moge kupic,bo problem w tym ,ze ma prawie wszystko

• Autor: 100-krotka Data: 2011-03-08 15:23:32

Proponuję urządzenie do manicure za niecałe 100 zl na allegro albo srebrną zawieszkę otwieraną do której mozna wkleic zdjęcie albo 2 ;)
    Myslę, ze każda nastolatka lubi takie rzeczy.
    mam nadzieję, że pomogłam ;) pozdrawiam

• Autor: ekkore Data: 2011-03-08 15:49:50

coś z biżuterii- komplet kolczyki, bransoletka, wisiorek z łańcuszkiem (alb sama zawieszka) - bo tego kobietce czy kobiecie nigdy za dużo...

• Autor: ReniaJ Data: 2011-03-08 15:53:16

w tym problem ,ze tego nie nosi

• Autor: marta0111 Data: 2011-03-08 19:34:33

Bardzo modne są bransoletki CHARMS . Może sobie stopniowo kupować zawieszki. Moje dziewczyny (16i 17 Lat) uwielbiają je ,a jak nie to kasa.

• Autor: aggusia35 Data: 2011-03-08 19:45:40

skoro piszesz, że córcia wszystko ma to może ucieszyła by się z czasu spędzonego wspólnie z Wami hmm.. może urczysty obiad w tym dniu w domu albo w restauracji

• Autor: makusia Data: 2011-03-08 20:18:24

Albo wspólny wypad do kina?;)

• Autor: jareksz Data: 2011-03-08 20:20:46

I z ciocią... Szybciej uroczysta kolacja starych i wolna chata:)

• Autor: Iloria Data: 2011-03-08 21:33:43

hahaha rozśmieszyłeś mnie :D
    Z takiego prezentu czyt. "wolna chata i impreza urodzinowa" z pewnością byłaby zadowolona.

A propo prezentów. Pamiętam, gdy moja siostra obchodziła 18-ste urodziny, jej chrzestna matka zapytała co by chciała od niej dostać na prezent. Siostra marzyła wtedy o orginalnych spodniach marki Wrangler. Ciocia jednak odparła, że z okazji tak ważnych urodzin to i prezent musi być lepszy. Kupiła jej złoty łańcuszek - cienki jak sik pająka. Owszem - piękny, owszem - elegancki. Siostra grzecznie podziękowała i założyła go może z jeden raz. Nie lubiała nosić złotych łańcuszków. Ona marzyła o spodniach, których nie dostała. Do czego zmierzam. Zapytaj córki o czym marzy. Szkoda by było gdybyś dała jej coś co podoba sie Tobie a jej raczej niekoniecznie.
    Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego Twojej córce.

Iloria

• Autor: ciastojad Data: 2011-03-08 23:42:02

Przecież  nie raz w codziennych rozmowach  córka mówiła Ci o czym marzy, na pewno wiesz czym się interesuje, co lubi a czego nie. Moja 18 letnia córka uwielbia czytać, więc ostatnio dostała Cukiernię pod Amorem i ,,połknęła ja' w 2 dni, wylewa na siebie mnóstwo perfum, więc takie prezenty też ją cieszą.Drobne, niedrogie, ale w danym momencie potrzebne albo wymarzone.( jest niewymagająca co do ceny- uff). Wybierzcie się razem do miasta i zaobserwuj przy jakiej wystawie staje, nad jaką bluzką pieje zachwyty itd, itd.. Powodzenia

• Autor: ReniaJ Data: 2011-03-09 03:08:33

dzieki za dobra rade i chyba tak zrobie,Pozdrawiam

• Autor: 3majsiemaja Data: 2011-03-09 00:36:53

Zgadzam się, najlepszy prezent, to trafiony prezent.
    Moje dzieci (6 i 9lat), twierdzą, że najlepsze prezenty robi ciocia (moja bratowa), która po prostu słucha , o czym dzieci rozmawiają, nad czym "pieją" z zachwytu, w co się bawią...
    Tym sposobem chłopcy dostali ręczniki kąpielowe i pościele z ulubionymi bohaterami kreskówek, a także puzle, t-shirty, itp.. A ich buzie, na widok takich prezentów wyglądały tak i dzieciaki skakały pod niebiosa!!!

• Autor: Iloria Data: 2011-03-09 11:49:39

hehe Reakcja dzieci na wspaniały i trafiony prezent jest bezcenna. Moja siostra podarowała kiedyś mojej córeczce taki mini odkurzacz na baterie, o którym marzyła. Gdy rozpakowała prezent to tak sie cieszyła, że mało nie odleciała :D  Ja zawsze mam problem z prezentem dla siostrzenicy. Obecnie ma 11 lat i zupełnie nie wiem czym dzieci w jej wieku się interesują. Wiem tylko, że ona kocha spiewać. I to by było na tyle. Zresztą ja chyba wogóle mam problemy z prezentami :/ a najczęściej to z kasą na te prezenty Ech...

• Autor: ReniaJ Data: 2011-03-09 03:09:29

na wolna chate ,mysle,ze jest jeszcze za wczesnie

• Autor: jareksz Data: 2011-03-09 06:31:15

15 lat to już prawie 18. Niestety. Za dziesięć lat obiad w restauracji z mamą będzie atrakcyjny, teraz raczej wieczór z koleżankami a może i z kolegami.

• Autor: ciastojad Data: 2011-03-09 08:53:38

15 to niestety jeszcze  18,( 3 lata to bardzo dużo czasu w rozwoju dziecka) zwłaszcza pod względem burzy hormonów itp. Przecież możesz być w domu, usunąć się w cień, nie wyściubiać nosa z drugiego pokoju, nawet na siusiu. Zaproponować, że zamówisz im pizzę, czy co tam będą chcieli, ale z urodzin córcia plus rodzice nie rezygnuj. Nawet zrób dzień wcześniej. Przecież to piękny dzień, nie wiesz ile jeszcze razy będziecie go spędzać razem. Możesz zamówić fajny tort typu but- szpilka, torebka, albo coś co jest związanego z córką.A zobaczysz jak głowa Ci będzie pękać przed osiemnastką. jakby co za 3 lata mogę służyć radami i pomysłami na ten dzień.

Przejdź do pełnej wersji serwisu