Dziś dowiedziałam się,że na początku listopada po raz drugi zostanę mamą.Jesteśmy bardzo,bardzo szczęśliwi. Po cichu marzę o córeczce.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
No to przyjmij moje gratulacje! :) Jesli marzysz o coreczce to bedziesz miec coreczke :) W moim przypadku, to marzenie sie spelnilo, pomimo,ze ludzie mowili, ze pieknie wygladam ( a przeciez corka urode odbiera ), ze moj brzuch jest za wysoko i ze wszystko wskazywalo na chlopca...jednak ja myslalam o corce i nawet mialam juz w planach pare imion dla dziewczynki, w co ja ubiore i jak bede pozniej zaplatac jej warkocze ;) No i ku zdziwieniu tych najbardziej wrozacych okazalo sie,ze urodzila sie dziewczynka :D Pozdrawiam serdecznie :)))
Hehe a ja jeszcze nie wiem, co będzie, jeszcze troszkę za wcześnie, ale też chciałabym córeczkę:) W domu już dwóch facetów, jak dojdzie jeszcze jeden to niezły sajgon będzie w domu;d;d. Wielkie gratulacje!!!
Gratuluje serdecznie :)) Zycze dziewczynki.. :)) Jak bylam w ciazy, tez mi lekarz ciagle wmawial, ze to bedzie chlopak..a ja na to, ze bedzie dziewczynka.. no i mialam racje :))) Mamo Rozyczki, gratuluje drugiego synka .. w najblzszej przyszlosci.. a wszystkim innym Mamom, rowniez zycze mnostwo szczescia!! i zdrowych dzieciatek!
Dziś dowiedziałam się,że na początku listopada po raz drugi zostanę mamą.Jesteśmy bardzo,bardzo szczęśliwi. Po cichu marzę o córeczce.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
No to moje gratulacje,tylko jak urodzisz to pochwal sie czy jest córcia.Pozdrawiam
Wielkie gratulacje.!! Wszystkiego dobrego życzę.;))
Gratuluję, życzę dużo szczęścia;)
No to przyjmij moje gratulacje! :) Jesli marzysz o coreczce to bedziesz miec coreczke :) W moim przypadku, to marzenie sie spelnilo, pomimo,ze ludzie mowili, ze pieknie wygladam ( a przeciez corka urode odbiera ), ze moj brzuch jest za wysoko i ze wszystko wskazywalo na chlopca...jednak ja myslalam o corce i nawet mialam juz w planach pare imion dla dziewczynki, w co ja ubiore i jak bede pozniej zaplatac jej warkocze ;) No i ku zdziwieniu tych najbardziej wrozacych okazalo sie,ze urodzila sie dziewczynka :D Pozdrawiam serdecznie :)))
Gatulacje:) ja tez czekam na dzidzie.. jeszcze 2 miesiące.. :) pozdrawiam!!
Serdecznie gratuluję:)
Gratulacje.Mówią,ze ten rok jest rokiem dziewczynek.Może i Tobie się uda.
Oj. Rok dziewczynek. Ja chciałabym chłopca, choć i z drugiej dziewczyny będziemy się cieszyć.
A ja będę miała syna i też się cieszę:)
Hehe a ja jeszcze nie wiem, co będzie, jeszcze troszkę za wcześnie, ale też chciałabym córeczkę:) W domu już dwóch facetów, jak dojdzie jeszcze jeden to niezły sajgon będzie w domu;d;d. Wielkie gratulacje!!!
Gratuluje serdecznie :)) Zycze dziewczynki.. :)) Jak bylam w ciazy, tez mi lekarz ciagle wmawial, ze to bedzie chlopak..a ja na to, ze bedzie dziewczynka.. no i mialam racje :)))
Mamo Rozyczki, gratuluje drugiego synka .. w najblzszej przyszlosci.. a wszystkim innym Mamom, rowniez zycze mnostwo szczescia!! i zdrowych dzieciatek!
Gratulacje dla wszystkich mam
Serdeczne gratulacje.Marzenia się spełniają więc będzie dziewczynka.
Serdeczne gratulacje! Niech Ci się wymarzy córeczka :))
Pozdrawiam:)
Gratulacje! Najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa. Dbaj o siebie! Pozdrowienia:)
Mamo Różyczki,to twój drugi synek?? Gratuluję córki,śliczna i fajna dziewczyna
Życzę zatem Córeczki:)
gratulacje:)
Gratulacje!!!
Gratuluję