Chciałam tak nieśmiało zapytać:) Co się stało że przed oczami lata mi bordowy kolorek za każdym razem gdy wchodzi się na stronkę czy też tak macie ??? bo jest to dość wkurzające
Aluś .. ! A mi tam lata .. ze lata bordo przede mną .. :)) Wyluzuj .. może zaraz inny kolorek nam walną ..np .. seledynowy ... lub róż halkowo - gaciowy ! Pozdrawiam .. :)
Ja tez myslałam, że nie mam.Kliknij sobie na cokolwiek, np. ostanie wiadomości , potem otwórz jakaś i uważnie wpatruj się w monitor, będzie cała strona bordowa, ale to moment.
Okropna ta bordowa płachta - mnie bolą oczy i czuję jakby ktoś dźgał mnie szpikulcem w oko. Nie trwa długo...i jest szansa, że za jakiś czas się zmieni
A wiecie co było przed tym bordowym kolorem ? Bo coś chyba było :))))))
Tak w ogóle, to mi ten bordowy nie przeszkadza, panienka Kasia trochę wkurzająca jest, ale pewnie po 12.03 zniknie. A bordo? Lubię czerwień i jego odcienie :)
Nie znam sie zupełnie na tym, ale chyba długość wyświetlania tła jest zależna od szybkości pracy kompa. Albo tylko mignie ( jak sie szybciej ładuje), albo tak jak u mnie znika strona poprzednia, potem pojawia sie cała strona bordowa, a potem dopiero strona właściwa. Ale może sie mylę :)))))
Ale własnie to miganie jest nieznośne , raz pojawia się cała płachta bordowa ( jest tak przy ładowaniu PW) potem miganie w bordzie przy każdym wejściu na stronkę
moje cierpialy jak byl oczojebny czerwony w polaczeniu ze swiatecznymi pierniczkami teraz jak dla mnie jest duzo lepiej i nie zapominajmy ze na kazdym monitorze ten bordowy ma inna barwe wiec u kazdego to inaczej wyglada
Kormag tu nie chodzi o kolor stronki ( aktualnie zielona kratka z biedronką) tylko o to co już szczegółowo było opisane wyżej tak jak częściowo zeskanowała as
Alu ja wiem o co wam chodzi a mianowicie o tlo stronki i tak ja mowie na kazdym monitorze bedzie ta czerwien/bordo inaczej wygladala i na moim monitorze mi ona absolutnie nie przeszkadza ;]
Ale macie problemy. No normalnie pozazdrościć:) A wyobraźcie sobie, że u mnie jak podjeżdża winda, to strzałka pokazuje, że jedzie do góry a ona na dół. I w dodatku w dwóch pokazuje źle a w jednej dobrze! To są dopiero problemy życiowe: wsiąść czy nie?
Nie chcę być upierdliwa i o tym znów pisać ale u mnie też teraz latanie kolorowej płachty przed oczami zmieniło się na właśnie taki kolor, po wielu za i przeciw :) doszłam do wniosku że ma to związek z reklamami
Hm, jedyne, co możemy Wam zaoferować to po prostu biała płachta - ale czy to aby dobry pomysł i tak będzie latało, tyle że biało. U mnie to "mignięcie" trwa ułamek sekundy, a łącze mam przeciętne.
Chciałam tak nieśmiało zapytać:)
Co się stało że przed oczami lata mi bordowy
kolorek za każdym razem gdy wchodzi się na stronkę
czy też tak macie ??? bo jest to dość wkurzające
Aluś .. !
A mi tam lata .. ze lata bordo przede mną .. :))
Wyluzuj .. może zaraz inny kolorek nam walną ..np .. seledynowy ... lub róż halkowo - gaciowy !
Pozdrawiam .. :)
Mnie nic nie lata.Mam Mozillę.
Ja też mam Mozillę i lata :(
No to nie wiem o co chodzi.O, już chyba wiem.Rzeczywiście ten kolor pojawia się na całej stronie, ale to trwa momencik.Mnie nie przeszkadza.
Alu, a mówiłam żebyś nie piła tyle w poście:))) oczywiście żartuje
Ala podobno jak lata i powiewa to bardzo dobrze :):)
Ale tu tylko lata :))
Ja tego nie mam.
Ja tez myslałam, że nie mam.Kliknij sobie na cokolwiek, np. ostanie wiadomości , potem otwórz jakaś i uważnie wpatruj się w monitor, będzie cała strona bordowa, ale to moment.
To tylko tapeta zanim się strona załaduje. Do tej pory tego nie zauważałam. Było by fajniej by ten kolor bordowy był jaśniejszy jeśli to możliwe.
Udało mi się zrobić skan przez IE ale w Google chrome czasem też tak jest. Musiałam zrobić to szybko bo nie trwa to zbyt długo
Wydaje mi sie, ze masz na mysli bordowe tlo, ktore pojawia sie na ulamek sekundy, zanim stronka sie zaladuje. Nie przeszkadza mi to.
Okropna ta bordowa płachta - mnie bolą oczy i czuję jakby ktoś dźgał mnie szpikulcem w oko.
Nie trwa długo...i jest szansa, że za jakiś czas się zmieni
ja też mam bordo.. jak sie strona załaduje..to po bokach zostają paski bordowe..
A mnie to się jakoś tak chyba porobiło
jak tylko pojawiła się ta reklama kasi nam
nadzieję że bordowy szpikulec zniknie wraz z nią
A wiecie co było przed tym bordowym kolorem ? Bo coś chyba było :))))))
Tak w ogóle, to mi ten bordowy nie przeszkadza, panienka Kasia trochę wkurzająca jest, ale pewnie po 12.03 zniknie. A bordo? Lubię czerwień i jego odcienie :)
Ja też :) ale nie tutaj !!! oczy cierpią!!!
Nie znam sie zupełnie na tym, ale chyba długość wyświetlania tła jest zależna od szybkości pracy kompa. Albo tylko mignie ( jak sie szybciej ładuje), albo tak jak u mnie znika strona poprzednia, potem pojawia sie cała strona bordowa, a potem dopiero strona właściwa. Ale może sie mylę :)))))
Ale własnie to miganie jest nieznośne , raz pojawia się cała płachta bordowa
( jest tak przy ładowaniu PW) potem miganie w bordzie przy każdym wejściu
na stronkę
No to mi nie miga tylko sobie troche czeka :)))))) Spiderkomp :))))))
moje cierpialy jak byl oczojebny czerwony w polaczeniu ze swiatecznymi pierniczkami
teraz jak dla mnie jest duzo lepiej
i nie zapominajmy ze na kazdym monitorze ten bordowy ma inna barwe wiec u kazdego to inaczej wyglada
Kormag tu nie chodzi o kolor stronki ( aktualnie zielona kratka z biedronką)
tylko o to co już szczegółowo było opisane wyżej
tak jak częściowo zeskanowała as
Alu ja wiem o co wam chodzi a mianowicie o tlo stronki i tak ja mowie na kazdym monitorze bedzie ta czerwien/bordo inaczej wygladala i na moim monitorze mi ona absolutnie nie przeszkadza ;]
Ale macie problemy. No normalnie pozazdrościć:) A wyobraźcie sobie, że u mnie jak podjeżdża winda, to strzałka pokazuje, że jedzie do góry a ona na dół. I w dodatku w dwóch pokazuje źle a w jednej dobrze! To są dopiero problemy życiowe: wsiąść czy nie?
Jareczku jak zawsze żart :) już coś o tym wiem:)ale jak bedziesz w pewnym wieku
to zrozumiesz że coś takiego działa niefajnie na oczęta
a jak masz takie problemy z tą upartą windą to zapraszam
do mnie, tu winda nie potrzebna hi hi, ewentualnie
kosiarka do trawy :)))
Problem - nie problem. Ale przeszkadza...
Nareszcie pożegnałam bordowy kolorek !:)
Jednak to było chyba związane z Kasią , teraz jest zielono , wiosennie ,
miło dla oka :)
U mnie był bordowy a teraz jest oliwkowy.
Nie chcę być upierdliwa i o tym znów pisać ale u mnie
też teraz latanie kolorowej płachty przed oczami zmieniło się na właśnie taki kolor,
po wielu za i przeciw :) doszłam do wniosku że ma to związek z reklamami
Hm, jedyne, co możemy Wam zaoferować to po prostu biała płachta - ale czy to aby dobry pomysł i tak będzie latało, tyle że biało. U mnie to "mignięcie" trwa ułamek sekundy, a łącze mam przeciętne.
Dobra , Dorotko jakoś to przeżyję ,najwyżej skończy się wizytą u okulisty :)
bo jak narazie omijam tą specjalizację:)
zielony jest dobry dla oczu... przy zieleni oczy odpoczywają więc jest ok
Kochana, zieleń jak najbardziej ale nie migająca z pędkością światła :))
no ale chyba sama przyznasz że lepsza zieleń niż bordo.....