Słyszałyście o tym? http://mojeciasto.pl/pieczenie-na-zywo.html muszę przyznać, że zapowiada się interesująco. raz, że ciasto cytrynowe chodzi za mną od dawna i chętnie bym jakieś poczyniła. a dwa - czegoś takiego chyba jeszcze nie było - pieczenie na żywo przez internet, z nagrodami i ekspertami? mnie się podoba! :)
Słyszeliśmy, słyszeliśmy, Pani Pijarowiec ;P, ale przede wszystkim widzieliśmy - nad banerem naszego Wielkiego Żarcia jest informacja o tej akcji w postaci reklamowej belki - można kliknąć i wskakujemy na stronę Kasi. Jeśli chcecie, możecie sobie pogadać o Kaśce - sama jej używam do ciast :) A tak przy okazji, pamiętacie, jaka była kiedyś moda na pieczenie ciast na żywo - amerykańskie panie domu, stawały przed telewizorem gotowe do kopiowania poszczególnych etapów przyrządzania potraw za kucharzami-aktorami :)
A ja dzisiaj zrobię przedpremierę i mam zamiar upiec to cytrynowe ciasto.Mam w domu wszystkie składniki, także napiszę jak wyszło. A kasi uzywam już od dawna do pieczenia a także do kremów. Pozdrawiam.
Słyszałyście o tym? http://mojeciasto.pl/pieczenie-na-zywo.html
muszę przyznać, że zapowiada się interesująco. raz, że ciasto cytrynowe chodzi za mną od dawna i chętnie bym jakieś poczyniła. a dwa - czegoś takiego chyba jeszcze nie było - pieczenie na żywo przez internet, z nagrodami i ekspertami? mnie się podoba! :)
Słyszeliśmy, słyszeliśmy, Pani Pijarowiec ;P, ale przede wszystkim widzieliśmy - nad banerem naszego Wielkiego Żarcia jest informacja o tej akcji w postaci reklamowej belki - można kliknąć i wskakujemy na stronę Kasi.
Jeśli chcecie, możecie sobie pogadać o Kaśce - sama jej używam do ciast :)
A tak przy okazji, pamiętacie, jaka była kiedyś moda na pieczenie ciast na żywo - amerykańskie panie domu, stawały przed telewizorem gotowe do kopiowania poszczególnych etapów przyrządzania potraw za kucharzami-aktorami :)
A ja dzisiaj zrobię przedpremierę i mam zamiar upiec to cytrynowe ciasto.Mam w domu wszystkie składniki, także napiszę jak wyszło. A kasi uzywam już od dawna do pieczenia a także do kremów. Pozdrawiam.