Tylko i wyłącznie kawę ziarnistą kupuję .... Jeśli awaryjnie zabraknie ....( i tu obawiam się daty ważności ) Tak jak Vikunia lubie pomacać .. Towar macany należy do macanki ...
Hm,ja nigdy nie robiłam tego typu zakupów przez neta,tak,że niewiem co o tym sądzić.Jeśli ten sklep mieści sie w tym samym miejscu co ty mieszkasz to może bym zaryzykowała.A wiesz czy przyślą Ci produkty spożywcze świeże?Tak pójdziesz do sklepu i weźmiesz do ręki i sprawdzisz,albo jak nie będzie Ci towar(produkt) odpowiadał?
Co myslicie o zakupach spozywczych robionych przez internet?
Nie robię zadnych zakupów przez internet. Lubie dotknąć to co kupuję, przeczytac sklad i termin wazności.
Tylko i wyłącznie kawę ziarnistą kupuję ....
Jeśli awaryjnie zabraknie ....( i tu obawiam się daty ważności )
Tak jak Vikunia lubie pomacać ..
Towar macany należy do macanki ...
Wątek o zakupach przez internet już jest niedawno założony http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=258590&post=258590, z powodzeniem możesz w nim zadac swoje pytanie. Ten więc zamykam.
*poprawka, nie"nie dawno założony" ale aktualny, odnowiony, i można go kontynuowac.
Hm,ja nigdy nie robiłam tego typu zakupów przez neta,tak,że niewiem co o tym sądzić.Jeśli ten sklep mieści sie w tym samym miejscu co ty mieszkasz to może bym zaryzykowała.A wiesz czy przyślą Ci produkty spożywcze świeże?Tak pójdziesz do sklepu i weźmiesz do ręki i sprawdzisz,albo jak nie będzie Ci towar(produkt) odpowiadał?