Ostatnio jestem na bezrobociu i różne mam pomysły. Pomyślałam, że mogłabym zostać agentem ubezpieczeniowym (chodzi o ubezp. OC, AC na początek), działalność mam założoną musiałabym dopisać tylko kolejny punkt PKD. Przejść kurs. Trochę czytałam na ten temat. Pozytywnie jestem nastawiona, ale martwia mnie dochody, jak to wygląda?? Zdaje sobie sprawe, że wszystko zależy od ilości klientów.... mhm powiem szczerze, że jak o tym pisze to powoli zaczynam mieć wątpliwości. Proszę o podpowiedź. Może ktoś prowadzi podobną działaność.??? Co w ogóle myślicie o tym ?? Czy warto??
Nie wiem czy warto ale może warto by sprawdzić co masz do stracenia oprócz czasu i energi ile by Ciebie kosztowało rozpoczęcie działalności i wtedy można sprawdzić czy warto ryzykować.
U nas jest taka ajęcja powiązana z ajencją pko może coś takiego by Ciebie interesowało albo ajencja poczty??
A i teraz sobie przypominam że widziałam ogłoszenie Żabki że szukają najemców sklepów gwarantują szkolenia.
U nas jest sporo ajencji PKO więc odpada a nad ajencją poczty nie myślałam nawet. Już sama nie wiem głupoty mnie się trzymają, ale już nie chcem pracować dla kogoś tylko dla siebie
Ostatnio jestem na bezrobociu i różne mam pomysły. Pomyślałam, że mogłabym zostać agentem ubezpieczeniowym (chodzi o ubezp. OC, AC na początek), działalność mam założoną musiałabym dopisać tylko kolejny punkt PKD. Przejść kurs. Trochę czytałam na ten temat. Pozytywnie jestem nastawiona, ale martwia mnie dochody, jak to wygląda??
Zdaje sobie sprawe, że wszystko zależy od ilości klientów.... mhm powiem szczerze, że jak o tym pisze to powoli zaczynam mieć wątpliwości. Proszę o podpowiedź. Może ktoś prowadzi podobną działaność.??? Co w ogóle myślicie o tym ?? Czy warto??
Nie wiem czy warto ale może warto by sprawdzić co masz do stracenia oprócz czasu i energi ile by Ciebie kosztowało rozpoczęcie działalności i wtedy można sprawdzić czy warto ryzykować.
U nas jest taka ajęcja powiązana z ajencją pko może coś takiego by Ciebie interesowało albo ajencja poczty??
A i teraz sobie przypominam że widziałam ogłoszenie Żabki że szukają najemców sklepów gwarantują szkolenia.
U nas jest sporo ajencji PKO więc odpada a nad ajencją poczty nie myślałam nawet. Już sama nie wiem głupoty mnie się trzymają, ale już nie chcem pracować dla kogoś tylko dla siebie