No właśnie "jak jeden dzień". 17 marca 2003 roku zalogowałem się tutaj po raz pierwszy. Przeżyłem tu dużo, przetrwałem różne zawieruchy, kłótnie i przepychanki. Ale nawiązałem również miłe i serdeczne przyjaźnie. Poznałem wielu fajnych i ciekawych ludzi. Raz byłem na wozie, raz pod wozem ale "miłość" do WŻ tak się we mnie zakorzeniła, że "wyrwać" jej już się nie da. Z tej bardzo znaczącej dla mnie okazji zapraszam WSZYSTKICH na kieliszek szampana.
A , dziękuję bardzo za kieliszeczek, chętnie wypiję.Toast wznoszę za Twój dalszy pobyt , żeby był , jeśli nie lepszy, to na pewno nie gorszy jak do tej pory.Zdrówko!
Coś mało osób skorzystało z Twojego zaproszenia bahusie a ja chętnie się napiję lampeczkę szampana, na pewno pyszny. Reszta niech żałuje bo nie wiedzą co tracą
Miałam na myśli tych co siedzą w domu, a raczej cały dzień na WZ i tylko z nudów "wodę mącą" na tym forum heheheh - co by trochę niektórym życie poumilać
Bahusie... w tak donioslej chwili nie wylewa sie za kolnierz...Trunek slabiutki wiec licze na wieczorne utrwalenie go jakims troche mocniejszym...siup Twoje zdrowie:)
no tak, tatuśku ;) zleci szybciutko te kilka miesięcy a termin wstepny (bo to różnie wychodzi z tym porodem, dzieciątko urodzi się kiedy samo będzie miało na to ochotę ;) mam na 11.11.2011
To i ja dołączam się do życzeń choć nie wiem czy mogę. Życzę100 lat na WZ nie wiem tylko czy napić się z Tobą? Chyba znasz to powiedzenie " Baba pijana......."
To i ja dołączam się do życzeń choć nie wiem czy mogę. Życzę100 lat na WZ nie wiem tylko czy napić się z Tobą? Chyba znasz to powiedzenie " Baba pijana......."
Ale znam i inne..."pij pij a będziesz łatwiejsza". Brutale dodają: "nie trzeba Cię będzie o ścianę głuszyć". Panie natomiast ripistują: "pij pij a nie będziesz mógł"
A ja się chętnie napije ...choć teraz to już pewnie został sam zapach bąbelków po szampanie w powietrzu ........wszystko wypili No, ale tak to jest jak sie nie jest na bieżąco na forum :-))))
No właśnie "jak jeden dzień".
17 marca 2003 roku zalogowałem się tutaj po raz pierwszy. Przeżyłem tu dużo, przetrwałem różne zawieruchy, kłótnie i przepychanki. Ale nawiązałem również miłe i serdeczne przyjaźnie. Poznałem wielu fajnych i ciekawych ludzi. Raz byłem na wozie, raz pod wozem ale "miłość" do WŻ tak się we mnie zakorzeniła, że "wyrwać" jej już się nie da.
Z tej bardzo znaczącej dla mnie okazji zapraszam WSZYSTKICH na kieliszek szampana.
No tak... kieliszek dla wszystkich, a reszta dla....
Bahusa :)))))
A , dziękuję bardzo za kieliszeczek, chętnie wypiję.Toast wznoszę za Twój dalszy pobyt , żeby był , jeśli nie lepszy, to na pewno nie gorszy jak do tej pory.Zdrówko!
A ja nie wypiję - więcej dla Ciebie. mam postanowienie...
A ja nie wypiję - więcej dla Ciebie. mam postanowienie...
A od czego są postanowienia?Zbyt sobie cenię próbę charakteru, aby złamać...
Zachowaj dla mnie lampkę. Po (albo na) wielkanocy sie napije
Coś mało osób skorzystało z Twojego zaproszenia bahusie a ja chętnie się napiję lampeczkę szampana, na pewno pyszny. Reszta niech żałuje bo nie wiedzą co tracą
Daj ludziom szansę, część jeszcze w pracy - a wtedy nei wypada, albo w drodze do domu - jak za kółkiem to też są przeciwskazania -ehhee
Miałam na myśli tych co siedzą w domu, a raczej cały dzień na WZ i tylko z nudów "wodę mącą" na tym forum heheheh - co by trochę niektórym życie poumilać
To ja też kieliszek podstawiam... ładny wynik...
Bahusie !.gif)
Z okazji tak doniosłej chwili ( dnia ) wychylam z Tobą kieliszeczek albo dwa.
A jak nikt więcej nie przyjdzie, to mogę wypić resztę????????
Ewa nie pij wiecej !!:) tak Ci nieśmiało radzę:)))
Ale jak sobie tak pociągam, to mi się filozofuje na luzie :)))))))
Bahusie... w tak donioslej chwili nie wylewa sie za kolnierz...Trunek slabiutki wiec licze na wieczorne utrwalenie go jakims troche mocniejszym...siup Twoje zdrowie:)
No to siup!! Życzę jeszcze sporo takich ósemek na WŻ
Jako weteranowi tej stronki życzę następnych co najmniej dziesięciu :))
a masz taki bezalkoholowy, specjalnie dla mnie:)
Jam masz to z chęcią chlepnę za tę rocznicę.
Czyżby ??? mamy gratulować???
tak :)
Aniu !!!!!!!!....Wróbelku słodki !!!!!!!!...kochana moje najszczersze gratulacje :-)))))
Łał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka super wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję

Gratuluję !! warto było się starać:)))
Niech Cię uściskam:))
A ja będę czekała cichutko i cierpliwie, żeby potem ucieszyć się jeszcze bardziej :) A na razie życzę dużo zdrowia i jak najlepszego samopoczucia!
Córuś..jeszcze raz Ci gratuluję...
A Ty , tatuśku
szykuj już wyprawkę :-))))
no tak, tatuśku ;) zleci szybciutko te kilka miesięcy a termin wstepny (bo to różnie wychodzi z tym porodem, dzieciątko urodzi się kiedy samo będzie miało na to ochotę ;) mam na 11.11.2011
Życzę Ci Bahusku dużo , dużo, takich rocznic:) więc wypijmy na zdrowie!

No to SIUP!
No to pogratulować:):):) I siupnąć sobie siupnę chociaż z łyczka na tę wielką okazję:):):)
Jeszcze coś... wielkie brawa z a oczyszczenie atmosfery w wątku o konsekwencjach wypowiedzi....:):):)
Siup!
a wiec na pohybel abstynentom :D
Życzę następnych 8 lat.
Skrzyneczka na jutro
Mam niestety taką słabość, że szampana nigdy nie odmawiam i każda okazja jest dobra, a brak okazji jeszcze lepszy....
.
No to siup ;-)
Dziekuje .............ja nie skorzystam......nie wypije za Twoja "miłosc.".......
robi wrażenie :D super!
Ja tez chetnie wypije za Twoja ósemke :))) no to siup !
Przysiadam sobie nieśmiało w kąciku i częstuje szampanem. Mam nadzieję, że się ze mną stukniesz ;P
Niewiele brakowało a ominęła by mnie taka okazja.
Życzę aby zawsze na wozie.....i następnych latek.....
Siup - ale słodziutki ......
ZDROWKO!!!!
To i ja dołączam się do życzeń choć nie wiem czy mogę. Życzę100 lat na WZ
nie wiem tylko czy napić się z Tobą? Chyba znasz to powiedzenie " Baba pijana......."
To i ja dołączam się do życzeń choć nie wiem czy mogę. Życzę100 lat
Ale znam i inne..."pij pij a będziesz łatwiejsza". Brutale dodają: "nie trzeba Cię będzie o ścianę głuszyć". Panie natomiast ripistują: "pij pij a nie będziesz mógł"na WZ nie wiem tylko czy napić się z Tobą? Chyba znasz to
powiedzenie " Baba pijana......."
a panowie odpowiadają: pij, pij nie będziesz pamiętała, że nie mogłem. :))
a panowie odpowiadają: pij, pij nie będziesz pamiętała, że nie mogłem.
Hehehe...tego nie znałem...:))
może się przyda :)))))
No,Matuzalemie,jeśli coś zostało na poprawiny...Jeśli nie ,przyjdzie mi poczekać do następnej rocznicy
.
No,Matuzalemie,jeśli coś zostało na poprawiny...Jeśli nie ,przyjdzie mi
Obchody rocznicy jak w porządnym towarzystwie przystało trwają trzy dni. Szampana Ci panie dostatek...:Dpoczekać do następnej rocznicy.
No to siup!
A ja się chętnie napije ...choć teraz to już pewnie został sam zapach bąbelków po szampanie w powietrzu ........wszystko wypili
No, ale tak to jest jak sie nie jest na bieżąco na forum :-))))
Bahus ....nalewaj ponownie ;-)
Stawiam lajanówkę, też mam okazję, pierwsze logowanie też w tych okolicach tj 2004 r To siup!!
Ho,ho,to ja przy Was jestem prawdziwą "małolatą"
.