Myślałam, że jakiś chłop za Tobą lata z nieczystymi zamiarami. Podobno lepiej wtedy drzeć się "pożar, pożar", bo na "ratunku!" pies z kulawą nogą się nie ruszy :}
o nie Ala hihi mało rozeznana jesteś w tym temacie. Ja właśnie ze względu na zainteresowanie OSP przeczytałam przed chwilką dokument z pościęcenia sikawki :):):)
żartowałam :)
Myślałam, że jakiś chłop za Tobą lata z nieczystymi zamiarami.
Podobno lepiej wtedy drzeć się "pożar, pożar", bo na "ratunku!" pies z kulawą nogą się nie ruszy :}
:) hi hi
Wkn Myślałam, że jakiś chłop za Tobą lata z nieczystymi zamiarami. Czytasz w moim myślach. Jakiś mógłby polatać. :):):) może być nawet na miotle
A Ty byś latała przed nim i komenderowała "na lewo od lampy, za regałem, pod tapczanikiem"
w domu
...żeby było dobrze wypucowane
i jeszzce jaby tak sobie siedział ma tej miotle w bokserkach w biedroneczki np ach marzenie :):):)
Też o tym słyszałam :)
Hi,hi,czy wiesz,ile kosztuje taki fałszywy alarm?
3 miesiące utrzymywania łącza WuŻetu
Oj,to ja "wymiękam".
Ło matulu :)
Ja miałam tylko taką małą nadzieje że pojawią sie panowie z sikawkami .
Ja się zgłaszam - a w potrzebie to i sikawka się znajdzie :)
a my mogły byśmy zrobić uroczyste poświęcenie sikawek ;)
Święci się jajka :))
o nie Ala hihi mało rozeznana jesteś w tym temacie. Ja właśnie ze względu na zainteresowanie OSP przeczytałam przed chwilką dokument z pościęcenia sikawki :):):)
Święci się jajka :))
Jajko nie tak daleko od sikawki...To co ja tu jeszcze robię ? Już do Was pędzę !
Ale mam skojarzenia: panowie z sikawkami
W moim mieście ogłosili, że OSP potrzebuje ochotników no i sie nie nadaje bo ja tylko skromna ochotniczka
A Makusia powiadomiona, że się pali?
Nie da się nie zauważyc.... ale zostawię ten"pożar" bez komentarza