Witam,mam pytanie do użytkowników WŻ z żyłką do interesów. Jeśli mielibyście dostęp do świetnie wyposażonej m.in. w piec konwekcyjno-parowy ale tylko na tzw,trzeciej zmianie [od 22 do 6] to co byście wymyślili? Jakiś catering? Pieczenie ciast? Sama nie wiem,opłaty nie będą duże. Podpowiecie coś? Miłej niedzieli!
Trzeba zrobić rozeznanie - jakie jest zapotrzebowanie w Twojej okolicy. Dowiedzieć się w sanepidzie na jakich warunkach traktują lokal wypożyczony (który domyślam się spełnia ich warunki). Policzyć koszty i planowane przychody - czy się opłaca Zarejestrować działalność gospodarczą - (ew. skorzystać z dotacji dla bezrobotnych).
Witam,mam pytanie do użytkowników WŻ z żyłką do interesów. Jeśli mielibyście dostęp do świetnie wyposażonej m.in. w piec konwekcyjno-parowy ale tylko na tzw,trzeciej zmianie [od 22 do 6] to co byście wymyślili? Jakiś catering? Pieczenie ciast? Sama nie wiem,opłaty nie będą duże.
Podpowiecie coś?
Miłej niedzieli!
Sądzę,że chodzi o kuchnię,bo brakło tego w pytaniu.
Może zacznij od rozpoznania rynku.
a co robi taki piec? piecze ? nie wiem jakie możliwości ma piec konwekcyjno-parowy?
Trzeba zrobić rozeznanie - jakie jest zapotrzebowanie w Twojej okolicy.
Dowiedzieć się w sanepidzie na jakich warunkach traktują lokal wypożyczony (który domyślam się spełnia ich warunki).
Policzyć koszty i planowane przychody - czy się opłaca
Zarejestrować działalność gospodarczą - (ew. skorzystać z dotacji dla bezrobotnych).
I pozostaje życzyć powodzenia