Usłyszane w Radiu Złote Przeboje! Mężczyzna musi codziennie przez 10 min oglądać kobiecy biust! chyba się pofotografuję i poumieszczam na kalendarzu,tapecie komputera ,wyświetlaczu telefonu,bo kiedy nie jestem obok to też muszę o niego zadbać ,prawda? Małżonek jest za! A Wy co myslicie o tych pseudonaukowych rewelacjach? Drogie panie zadbamy o naszych mężczyzn? A co oni mogą zrobić dla nas?????? Pozdrawiam niedzielnie!
Jestem w stanie zaakceptować tę teorię i przedłużyć mojemu mężowi życie. Co jednak, kiedy kolejne doniesienia naukowe powiedzą: "monotonia skraca mężczyźnie życie" i ukochany mój zdecyduje się nie ograniczać tylko li jedynie do mojego biustu????
Usłyszane w Radiu Złote Przeboje!
Mężczyzna musi codziennie przez 10 min oglądać kobiecy biust!
chyba się pofotografuję i poumieszczam na kalendarzu,tapecie komputera ,wyświetlaczu telefonu,bo kiedy nie jestem obok to też muszę o niego zadbać ,prawda?
Małżonek jest za!
A Wy co myslicie o tych pseudonaukowych rewelacjach?
Drogie panie zadbamy o naszych mężczyzn?
A co oni mogą zrobić dla nas??????
Pozdrawiam niedzielnie!
Zapomnieli dodać, że ma to być kobiecy biust w realu, a nie sfotografowany :)
Był artykuł na ten temat na onecie w ubiegłym tygodniu :)
Jestem w stanie zaakceptować tę teorię i przedłużyć mojemu mężowi życie.
Co jednak, kiedy kolejne doniesienia naukowe powiedzą: "monotonia skraca mężczyźnie życie" i ukochany mój zdecyduje się nie ograniczać tylko li jedynie do mojego biustu????
Cytuje słowa pewnej bohaterki filmowej: Po co facetowi przedłużac życie, jak już majątek na mnie przepisał
Aż się cały kawą zaplułem :)
Mam nadzieję że nie była gorąca:)
Oj Ty, oj Ty
Jakby był znaczek "lubię to!" to bym kliknęła :) Dobre, bardzo dobre!!!
No to ginekolog (o specjalności piersi) chyba nie umrze nigdy...
No i monotonia mu nie grozi
.
Czytając to mężowi teraz ......on pyta ......czy tylko jeden i ten sam biust ......????
......
.....Pozdrawiam ....