Tak , tak piękne, a co najważniejsze i za to go całą moją rodzinką podziwiamy , ze mimo że osiągnął tak wiele to tzw sodówka nie uderzyła mu nigdy do głowy jak innym pseudo gwiazdom .Sportowiec godny podziwu i szacunku
Oglądałam... ryczałam jak głupia. Piękne chwile, niezapomniane przeżycia. W takich chwilach jestem dumna że JESTEM POLKĄ. Dziękujemy Adam za te cudowne lata!!! I oczywiście takich samych zwycięstw życzę Kamilowi i innym następcą. Polacy kochają skoki!!!
Po rozdaniu nagród i rozlaniu szampana, zabawa przeniosła się pod skocznię. W domkach poszczególnych ekip serwowano tradycyjne potrawy.
................
I tak na przykład u Szwajcarów można było spróbować smażonego sera, u Japończyków makaron z kawałkami kurczaka... W polskim obozie natomiast żony Adama Małysza i Roberta Matei urządziły grilla!
Oczywiście nie brakowało również napojów wysokoprocentowych. A największą furorę robiła śliwowica oraz cytrynówka weselna wystawiona przez... Kamila Stocha!
Piękne zakończenie kariery;) Trzecie miejsce na podium zawodów PŚ w Planicy!
Dziękujemy Ci Adamie, za chwile wzruszeń które mam dostarczałeś!!!
Właśnie oglądam.Łezka się w oku zakręciła.Tyle lat,tyle wrażeń.Będzie nam tego brak.Oby wyrośli następcy.
Adamowi-wielkie dzięki.
Tak , tak piękne, a co najważniejsze i za to go
całą moją rodzinką podziwiamy , ze mimo że osiągnął tak wiele
to tzw sodówka nie uderzyła mu nigdy do głowy jak innym pseudo
gwiazdom .Sportowiec godny podziwu i szacunku
Oglądałam... ryczałam jak głupia. Piękne chwile, niezapomniane przeżycia. W takich chwilach jestem dumna że JESTEM POLKĄ.
Dziękujemy Adam za te cudowne lata!!!
I oczywiście takich samych zwycięstw życzę Kamilowi i innym następcą.
Polacy kochają skoki!!!
Wielkie Dzieki Adamie !!
A jeśli chodzi o sztukę kulinarną to też ma zasługi. Rozsławił bułkę z bananem....
A jeśli chodzi o sztukę kulinarną to też ma zasługi. Rozsławił bułkę
Nie tylko bułka z bananemz bananem....
Po rozdaniu nagród i rozlaniu szampana, zabawa przeniosła się pod skocznię. W domkach poszczególnych ekip serwowano tradycyjne potrawy.
................
I tak na przykład u Szwajcarów można było spróbować smażonego sera, u Japończyków makaron z kawałkami kurczaka... W polskim obozie natomiast żony Adama Małysza i Roberta Matei urządziły grilla!
Oczywiście nie brakowało również napojów wysokoprocentowych. A największą furorę robiła śliwowica oraz cytrynówka weselna wystawiona przez... Kamila Stocha!
Wspaniałe chwile co roku w zimie dzieki Adamowi :)