Drodzy WŻ-towcy w was ostatnia nadzieja,poszukuję lokalu użytkowo-handlowego od maja lub czerwca na pasmanterię i pogotowie krawieckie w Gdańsku lub okolicach Kartuzy,Kolbudy.Chce starać się o dofinansowanie z urzędu pracy a tam składając wniosek trzeba mieć przyżeczenie o wynajmie.Niestety miałam już lokal na oku i byłam po wstepnej rozmowie,ale właściciel właśnie dzwonił,że podnosi cenę wynajmu o 100% wiec niestety musiałam zrezygnować.Sami na pewno wiecie jak bywają cięzkie początki ,dlatego szukam lokalu niedużego 20-40 m za nieduże pieniądze chociaż z początku.Może w waszej okolicy lub wy sami posiadacie taki lokal ,będę wdzięczna za wszelkie propozycje na forum lub priv wiolka110471@wp.pl Przy okazji czy ktoś z was starał się kiedyś o takie dotacje ,bo w tej chwili pani z pup stwierdziła :ukazuje się ogloszenie na ich stronie i od razu do urzędu z papierami,bo inaczej nie ma szans.:):)Czy sprawdzają lokal,który posiadasz do działalności?
Drodzy WŻ-towcy w was ostatnia nadzieja,poszukuję lokalu użytkowo-handlowego od maja lub czerwca na pasmanterię i pogotowie krawieckie w Gdańsku lub okolicach Kartuzy,Kolbudy.Chce starać się o dofinansowanie z urzędu pracy a tam składając wniosek trzeba mieć przyżeczenie o wynajmie.Niestety miałam już lokal na oku i byłam po wstepnej rozmowie,ale właściciel właśnie dzwonił,że podnosi cenę wynajmu o 100% wiec niestety musiałam zrezygnować.Sami na pewno wiecie jak bywają cięzkie początki ,dlatego szukam lokalu niedużego 20-40 m za nieduże pieniądze chociaż z początku.Może w waszej okolicy lub wy sami posiadacie taki lokal ,będę wdzięczna za wszelkie propozycje na forum lub priv wiolka110471@wp.pl
Przy okazji czy ktoś z was starał się kiedyś o takie dotacje ,bo w tej chwili pani z pup stwierdziła :ukazuje się ogloszenie na ich stronie i od razu do urzędu z papierami,bo inaczej nie ma szans.:):)Czy sprawdzają lokal,który posiadasz do działalności?