Niewyczerpanych nigdy pokładów energii, Do każdego działania niezmiennej werwy, Niech Twoje bukiety i torty zawsze zachwycają, Niechaj wszystkie marzenia się Tobie pospełniają. I jeszcze zdrowia, szczęścia, pomyślności, miłości, powodzenia i mnóstwa radości!
Przytachałam kilka swoich tortów bezowych-bo w lot znikają :D Częstujcie się:) Mam nadzieję,że tyle na rzie wystarczy:) Jak się skończą-dajcie głośno znać-przyniosę kolejne:) Do torcików zapraszam na gorącą kafffkę i herbatkę...Trunki przytacham wieczorem...
W dniu Twojego święta, bądź mocno uśmiechnięta. Przyjmuj życzenia, prezenty, całusy. Baw się do rana, przytulaj do pana. Nie żałuj nigdy niczego, i bądź zawsze pewna swego.
zgodnie z obietnicą przynoszę: żubróweczkę z sokiem jabłkowym,gin z tonikiem,whisky z colą,czystą wódeczkę i gorzką żołądkową...i kilka rodzajów pifffka i desperadoski dla Myshy i nawet szampana mam:) siupniem Kochani:)
Hope! Z okazji Twoich urodzin życzę Ci:
Niewyczerpanych nigdy pokładów energii,
Do każdego działania niezmiennej werwy,
Niech Twoje bukiety i torty zawsze zachwycają,
Niechaj wszystkie marzenia się Tobie pospełniają.
I jeszcze zdrowia, szczęścia, pomyślności,
miłości, powodzenia i mnóstwa radości!
Sto lat!
100 lat i wszystkiego co się szczęściem zwie !!!
STO LAT !!! STO LAT !!!
Wszystkiego najlepszego!!!
Wszytskiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin !!!
Hope ...Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, uśmiechu na twarzy i samych pięknych chwil.
życzy Agulek :)
Dziękuję Kochani:)
Przytachałam kilka swoich tortów bezowych-bo w lot znikają :D Częstujcie się:)
Mam nadzieję,że tyle na rzie wystarczy:) Jak się skończą-dajcie głośno znać-przyniosę kolejne:)
Do torcików zapraszam na gorącą kafffkę i herbatkę...Trunki przytacham wieczorem...
Hope!
W dniu Twojego święta,
bądź mocno uśmiechnięta.
Przyjmuj życzenia,
prezenty, całusy.
Baw się do rana,
przytulaj do pana.
Nie żałuj nigdy niczego,
i bądź zawsze pewna swego.
STO LAT !!!!
Dziękuję:)
zgodnie z obietnicą przynoszę: żubróweczkę z sokiem jabłkowym,gin z tonikiem,whisky z colą,czystą wódeczkę i gorzką żołądkową...i kilka rodzajów pifffka i desperadoski dla Myshy i nawet szampana mam:) siupniem Kochani:)