Witam! Pytanie j.w. Ostatnio miałam morszczuka i po rozmrożeniu zrobiła mi się ciapa.Poradzcie.Dzięki.Pozdrawiam!
Wg mnie najlepsza jest miruna.
morszczuk albo miruna. Dorsz za gruby. Ja zazwyczaj robie z morszczuka.
Ja też kiedys trafiłem na takiego rozlatującego się morszczuka, dlatego trochę się zraziłem do tej smacznej w sumie rybki... Poleciłbym Ci tilapię. Smaczna i trzyma "fason".
Jadłam miętusa niebo w gębie,ale świeżego -mięsko chude
Witam! Pytanie j.w. Ostatnio miałam morszczuka i po rozmrożeniu zrobiła mi się ciapa.Poradzcie.Dzięki.Pozdrawiam!
Wg mnie najlepsza jest miruna.
morszczuk albo miruna. Dorsz za gruby. Ja zazwyczaj robie z morszczuka.
Ja też kiedys trafiłem na takiego rozlatującego się morszczuka, dlatego trochę się zraziłem do tej smacznej w sumie rybki... Poleciłbym Ci tilapię. Smaczna i trzyma "fason".
Jadłam miętusa niebo w gębie,ale świeżego -mięsko chude