Forum

Kuchenne porady

Jaką rybę użyć do rybki po japońsku?

  • Autor: morisek11 Data: 2011-03-23 12:49:01

    Witam! Pytanie j.w. Ostatnio miałam morszczuka i po rozmrożeniu zrobiła mi się ciapa.Poradzcie.Dzięki.Pozdrawiam!

  • Autor: jaska2503 Data: 2011-03-23 14:54:21

    Wg mnie najlepsza jest miruna.

  • Autor: cerekm Data: 2011-03-23 17:34:35

    morszczuk albo miruna. Dorsz za gruby. Ja zazwyczaj robie z morszczuka.

  • Autor: Kluko Data: 2011-03-23 23:09:38

    Ja też kiedys trafiłem na takiego rozlatującego się morszczuka, dlatego trochę się zraziłem do tej smacznej w sumie rybki... Poleciłbym Ci tilapię. Smaczna i trzyma "fason".

  • Autor: hanah30 Data: 2011-03-24 13:39:45

    Jadłam miętusa niebo w gębie,ale świeżego -mięsko chude

Przejdź do pełnej wersji serwisu