Ten watek jest przecież po to zeby oddać hołd lub wyrazić ubolewanie nad kimś, kogo podziwiamyj.Jeśli nie wiemy, o kim mowa to zwyczjnie milczymy. Na pewno stwierdzenie"nie znam"pomniejsza wartość Liz Taylor(w tym miejscu oczywiście).
Moja wypowiedź była prywatna. Jednak nadal uważam że to nie miejsce na tego typu rozmowy. Jeśli macie ochotę pogadać co jest wstydem a co nie, wystarczy założyć osobny wątek:)
As,od tego,jakim kto jest człowiekiem, zależy również,jakim zostanie artystą (nie chodzi tylko o aktorów),co ma światu do przekazania.Dlatego istnieją prawdziwe gwiazdy i pseudo-gwiazdki,płci obojga. Elizabeth była bezsprzecznie gwiazdą pewnej epoki kina.
Zmarła Elizabeth Taylor [*]
Nie znam ale szkoda każdego człowieka.
Szok-jedna z najsłynniejszych aktorek świata, wstyd się publicznie przyznawać-"nie znam"!!!
Jakoś się nie wstydzę. Dzięki za wyjaśnienie.
Żeby wyjśc "z twarzą", było ominąć ten watek, a nie silić się na bezsensowny, w tym przypadku, komentarz
Ominę Twoja odpowiedź i zostawię bez komentarza.
Powiedziała bym Ci co jest wstydem, ale to nie miejsce na to... tak samo jak nie jest na miejscu Twoja wypowiedź..
Dodam tylko że as jest szczerą osobą, nie udaje kogoś kim nie jest, i nie uważam aby było coś złego w tym że nie zna tej czy innej aktorki lub aktora.
Ten watek jest przecież po to zeby oddać hołd lub wyrazić ubolewanie nad kimś, kogo podziwiamyj.Jeśli nie wiemy, o kim mowa to zwyczjnie milczymy. Na pewno stwierdzenie"nie znam"pomniejsza wartość Liz Taylor(w tym miejscu oczywiście).
Marlo,nie widzę tutaj Twojego ubolewania, tylko napaśc na as bo nie wiedziała kim była Liz Taylor, a czy musiała wiedzieć ?
Calkowicie popieram wszystkie Twoje wypowiedzi! Dziwi mnie reakcja moderatorki.Co ma szczerosc do totalnej niewiedzy?
Moja wypowiedź była prywatna. Jednak nadal uważam że to nie miejsce na tego typu rozmowy. Jeśli macie ochotę pogadać co jest wstydem a co nie, wystarczy założyć osobny wątek:)
Aniu coś jesteś nie obeznana w tym środowisku
aktorskim :) nie wiedziałas kto to Kolberger , teraz Liz Taylor :)
Nie oglądam takich filmów więc nie znam. Dodatkowo dla mnie aktor to nie osoba tylko postać z filmu.
As,od tego,jakim kto jest człowiekiem, zależy również,jakim zostanie artystą (nie chodzi tylko o aktorów),co ma światu do przekazania.Dlatego istnieją prawdziwe gwiazdy i pseudo-gwiazdki,płci obojga.
Elizabeth była bezsprzecznie gwiazdą pewnej epoki kina.
Była kiedyś Gwiazdą przez duże "G".... hm [*]
[*]
Aktorka światowej sławy, jej chyba największa rola
to rola Kleopatry !!
Wychodziła za mąż siedem razy
Zmarła w wieku 79 lat
Osiem,w tym dwukrotnie za Richarda Burtona.
o! tego to nie wzięłam pod uwagę
Była wspaniałą aktorką.
O to wielka szkoda.Ale co sie zrobi w końcu na wszystkich przyjdzie kolej.
Świetna aktorka...(*)
byla tez piekna kobieta [*]