no,jak narazie to tak wyglada,ale strasza,ze jak dluga zima to gorace lato,a skoro rowniez jestes z N.Y.,to chyba wiesz jak tu lato wyglada-a prywatnie ,ktora czesc ,N.Y.
W Chicago zimno wczoraj wieczorkiem zaczelo pruszyc sniegiem ale naszczescie przestalo, dzis zimno sloneczko wyglada typowa pogoda wiosenna. Ale jutro wybieramy sie na tygodniowy "spring break" na Floryde, juz nie moge sie doczekac. Musze isc sie pakowac, pozdrawiam
My co rok jezdzimy w porze letniej lecz tym razem zdecydowalismy sie na wiosenna podroz dzis na Florydzie 89F ( okolo 32C) napewno lepiej niz w Chicago 27F (-3).
Bonn słoneczny +18 C , błekit nieba i zapach hiacyntów , żonkikli i forsycji ..... Zabieram Was jutro na wycieczkę rowerową nadreńskimi łąkami ...:) Pamiętajcie o małej wodzie do plecaczka ...:) Caffe wypijemy oczywiście też w plenerze .... :)
Bonn słoneczny +18 C , błekit nieba i zapach hiacyntów , żonkikli i forsycji .....Zabieram Was jutro na wycieczkę rowerową nadreńskimi łąkami ...:)Pamiętajcie o małej wodzie do plecaczka ...:)Caffe wypijemy oczywiście też w plenerze .... :)
Megi, ja z Tobą :) Tu chwilowe ochłodzenie, ale wiatr wspaniale rozwiewa włosy...
W Karkonoszch; Rano, szara mgła w pole szła, wiatr ją rwał i targał....żeby słoneczko przed południem mogło złotem malować szczyty, a pod wieczór, zachodząc, taką feerią barw się żegnało
Dziś rano wstaję,patrzę,a tu śnieg. Noszszszszs,kiedy wreszcie ta wiosna??? Rośliny zakupione,czekają na posadzenie,wypuszczają już listki,w drodze jeszcze ze cztery paki roślin ze szkółki,a tu zima trzyma...
Hi ,jaka u Was pogoda,bo u mnie mimo tego,ze w kalendarzu wiosna ,to za oknem bialo i zimno ,pozdrawiam wszystkich z New York
Szkocja dzis piekna, sloneczna i wyjatkowo ciepla. Od kilku dni mamy piekna wiosne i oby tak zostalo.
Słoneczna Italia,nad Adriatykiem można się dziś opalać.
Ojjj ....to samo miałam napisać .......zazdroszczę .......
zazdroszcze Wam tak lannej pogody
Polska Podkarpacie + 10 stopni i bardzo silny wiatr.
Podkarpacie?tzn.moje strony,mimo wszystko wole silny wiatr,jak bialy snieg,tym bardziej,ze chcac dzis dzieci zawiesc do szkoly,najpierw musialam odsniezyc samochod-wrocily u mnie zimowe czasy -HI,HI,HI
Warmia i Mazury cały dzień pochmurno, wietrznie i tak jakoś ble :) Ale teraz słoneczko nieśmiało wychodzi na koniec dnia :)
U mnie-Polska,pd-zachód-pięknie,słonecznie.
Chyba sie nie doczekamy wiosny w tym NY
no,jak narazie to tak wyglada,ale strasza,ze jak dluga zima to gorace lato,a skoro rowniez jestes z N.Y.,to chyba wiesz jak tu lato wyglada-a prywatnie ,ktora czesc ,N.Y.
No tak, w lecie daje nam tu popalic,a jak sobie przypomne poprzednie lato to juz mi sie robi goraco
A co do zamieszkania to mieszkam na Queens, a Ty?
W Chicago zimno wczoraj wieczorkiem zaczelo pruszyc sniegiem ale naszczescie przestalo, dzis zimno sloneczko wyglada typowa pogoda wiosenna. Ale jutro wybieramy sie na tygodniowy "spring break" na Floryde, juz nie moge sie doczekac. Musze isc sie pakowac, pozdrawiam
zycze udanego odpoczynku,nie wiem jak teraz ,ale tam rowniez bylo chlodno,ja wybieram sie ,ale w okresie pozniejszym do Arizony
My co rok jezdzimy w porze letniej lecz tym razem zdecydowalismy sie na wiosenna podroz dzis na Florydzie 89F ( okolo 32C) napewno lepiej niz w Chicago 27F (-3).
Norwegia - słonecznie i 9 stopni na plusie ale wszędzie jeszcze biało
Bonn słoneczny +18 C , błekit nieba i zapach hiacyntów , żonkikli i forsycji .....
Zabieram Was jutro na wycieczkę rowerową nadreńskimi łąkami ...:)
Pamiętajcie o małej wodzie do plecaczka ...:)
Caffe wypijemy oczywiście też w plenerze .... :)
To masz już prawdziwą wiosnę u mnie dziś słoneczko
ale temperatura nie może jakoś przekroczyć +12C do tego
wiatr porywa kapelusze z głów :)
u nas chociaz snieg stopnial,ale nadal zimno ,jakos wiosna podaza ,ale okragla droga
Bonn słoneczny +18 C , błekit nieba i zapach hiacyntów , żonkikli i
forsycji .....Zabieram Was jutro na wycieczkę rowerową nadreńskimi łąkami
...:)Pamiętajcie o małej wodzie do plecaczka ...:)Caffe wypijemy oczywiście
też w plenerze .... :)
Megi, ja z Tobą :)
Tu chwilowe ochłodzenie, ale wiatr wspaniale rozwiewa włosy...
W Karkonoszch; Rano, szara mgła w pole szła, wiatr ją rwał i targał....żeby słoneczko przed południem mogło złotem malować szczyty, a pod wieczór, zachodząc, taką feerią barw się żegnało
Do Londynu zawitala wiosna. Zielono, slonecznie i cieplutko.
Floryda, goraco 29st. dzisiaj
Przyjedz do Chicago tylko zabierz futerko i ciepla czapke, moze balwana sie juz nie da ulepic ale snieg zobaczysz jeszcze.
Pozdrawiam cieplo
Oddaj nam słońce
!
sniegu nie widzialam juz kilka lat buu..a troche slonca przywioze wam za kilka dni
No,niech Ci będzie.U nas było słonecznie,a do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja.Dzisiaj raczej pochmurno.
Puszcza Amazońska 34 stopnie Celsjusza przy dużej wilgotności.
Nie pękł termometr od nadmiaru wilgoci?
Dziś rano wstaję,patrzę,a tu śnieg. Noszszszszs,kiedy wreszcie ta wiosna??? Rośliny zakupione,czekają na posadzenie,wypuszczają już listki,w drodze jeszcze ze cztery paki roślin ze szkółki,a tu zima trzyma...
U mnie + 8 stopni i na razie nic nie pada
Dopisano 11-03-26 12:12:36:
+1 stopień i pada śniegJa jestem z Łowicza,więc tu też choć wiosna kalendarzowa to za oknem biało i zimno w nocy mróz nawet do -1.
W tej chwili -1 i słońce raczej świeci