Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Panieński - prezent

• Autor: kr0pk4 Data: 2011-03-28 18:52:38

Witam was :)

Otóż moja siotra bierze ślub cywilny, więc po zaślubinach będzie tylko taki symboliczny obiad dla gości. Jednak chcemy jej wyprawić z kolażankami "panieński". Jak myślicie co możemy jej kupić? Dodam, że we wrześniu urodzi, a uroczystość odbędzie się tydzień przed świętami wielkanocnymi. Nie mam pojęcia co mogłbyśmy jej podarować, ma ktoś pomysły?

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2011-03-28 19:00:44

Ja na jej miejscu wolałabym dostać pieniądze, z prezentami róźnie bywa, nie zawsze są trafione.
    Sama doskonale będzie wiedziała na co je wyda:)

Chyba że delikatnie ją podpytasz, co by chciała żeby jej kupić.

• Autor: Ala06 Data: 2011-03-28 19:05:03

Tu się mylisz , nie ta okazja :)) tu tylko jakieś fajne śmieszne gadżety
    po to jest ten wieczór aby go panna dobrze zapamiętała !!

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2011-03-28 19:16:19

Ale ja napisałam co ja bym wolała na jej miejscu:) a siostra  z koleżankami  kupi co będzie chciała.
    Bywałam na wieczorkach panieńskich i oprócz drobnej śmiesznej rzeczy dziewczyny dostawały kopertę ze składkowymi pieniędzmi.

Wiesz Alu jakie to teraz gadżety dają na wieczorkach, później pójdzie taki prezencik w zapomnienie:)
    Chyba żeby jej kupić ładną nocną koszulkę lub bieliznę .

• Autor: Ala06 Data: 2011-03-28 19:25:56

Co do koszulki lub całego kompletu nocnego takiego sexi jak najbardziej ,
    tylko dziewczyna w ciąży i musi być coś pod tym kątem

Gadżety to fajne wspomnienie i nie od razu idzie w zapomnienie :)
    tutaj koleżanki powinny popisać się inwencją

• Autor: wita Data: 2011-03-28 19:53:13

A moze pana z obrazka w innym watku, czyli body sushi?

• Autor: megi65 Data: 2011-03-28 20:20:06

Karnecik do kosmetyczki ....na masaż twarzy lub całoroczna henna oczu .. !
    Ja byłaby z tego bardzo zadowolona ....!:)

• Autor: MAGDAITYLE Data: 2011-03-29 09:21:11

Popieram. Zresztą się przyda przed ślubem. Ew. są takie karty w empiku, rossmanie, seforze, hipermarketach (nie wiem czy jeszcze wszędzie są) można kupić i dać, wtedy ta osoba kupi sobie co chce. Można dołączyć śmieszną karteczkę jak przy tym wałku, czy np. czego nie kupować, albo co kupić, czy też, jak mąż będzie trudny we współżyciu to może wykorzystać i do woli korzystać :)

• Autor: olusia23 Data: 2011-03-28 20:31:24

Hm... ja na mój panieński dostałam zestaw kieliszków do wódki (prezent jak dla mnie trochę nietrafiony) i srebrną bransoletkę, którą zdażyło mi się założyć kilkukrotnie. W modzie są oczywiście wszelkiego rodzaju gadżeciatskie zabawki - od kajdanek, przez rogi po sypialniane zabaweczki, ale jak dla mnie najfajnieszym prezentem jest coś bardziej praktycznego. Może właśnie jakaś delikatna, skromna biżuteria (kolczyki, bransoletka, czy zawieszka na szyję). Ewentualnie zegarek - jako symbol czasu, który razem z mężem przeżyją. Jeśli masz dobre relacje z siostrą i wspólne wspomnienia, możesz dać indywidualny prezent od siebie np. album (własnoręcznie przyozdobiony) z waszymi wspólnymi zdjeciami :) Pomysłów jest wiele...Najprościej jest iść i kupić gotowy produkt, jednak najbardziej wartościowym z pewnością będzie ten dany od serca...i tym się kieruj przy wyborze. Trafnym mam nadzieję :) Pozdrawiam. 

• Autor: Ala06 Data: 2011-03-28 20:34:03

Tak sie bawily moje dziewczyny!!!!!

• Autor: mysha2006 Data: 2011-03-28 21:28:01

Też miałam takie słomki :):):) Ja dostałam koronkową bieliznę, bukiet z dodatkiem dmuchanych prezerwatyw, masę kwiatów i takie duże kości do grania w łóżku

• Autor: Ala06 Data: 2011-03-28 21:38:07

To tylko wybrane zdjęcia!! aby co niektórzy nie byli " zaskoczeni"
    Oj działo się, działo :)))

• Autor: kokarda Data: 2011-03-29 11:22:56

pasowałaby Wam jeszcze biała limuzyna

• Autor: agafi9 Data: 2011-03-29 07:09:45

Byłam niedawno na wieczorze panieńskim. Dziewczyna dostała mnóstwo prezentów - oczywiscie  seksowną bieliznę, jakieś gadżety. Mi najbardziej podobały się dwie rzeczy:
    - pięknie zapakowany super (taki porządny, silikonowy) wałek do ciasta, do którego dołączono ozdobną karteczkę; "Uzywaj mądrze" - fajne, bo i zabawne, i bardzo praktyczne
    - kolezanki z pracy zrobiły jej pamiatkową ramkę z mnóstwem wspólnych, zabawnych fotografii (bardzo się cieszyła, minus tylko taki, że może mieć problem ze znalezieniem miejsca dla tego prezentu).

• Autor: ania86 Data: 2011-03-29 13:24:20

Ja też dostałam wałek - " dla podkreślania siły własnych argumentów" :D

• Autor: mysha2006 Data: 2011-03-29 13:41:36

Ja wałek kupiłam sobie teraz niedawno sama. W związku z tym, że mam dużego i silnego męża wybrałam aluminiowy

Przejdź do pełnej wersji serwisu