Od dwöch tygodni nie moge czytac postöw ,wszystkie litery i cala pierwsza strona jest zwezona. Nie wiem czy to jest zmienione, czy to tylko u mnie cos szwankuje
Nie chcę zakładać nowego wątku,więc pozwolę sobie napisać tu,a nóż ktoś przeczyta! A więc mam problem strona WŻ zmniejszyłm mi się jest po środku ekranu,a po bokach są zielone akapity,literki są małe,a czasami zamazane! Co magą zrobić aby było normalnie? Mąż w pracy,prosze o pomoc!
Od dwöch tygodni nie moge czytac postöw ,wszystkie litery i cala pierwsza strona jest zwezona. Nie wiem czy to jest zmienione, czy to tylko u mnie cos szwankuje
może zaistaluj nową wersje przeglądarki?
Czy tylko na wż? Czy na wszystkich stronach? Jeśli wszędzie to naciśnij "Ctrl i +" jednocześnie, powinno wszystko powrócić do "normalności:)
Dziekuje Makusiu ,teraz jest okay.
Nie chcę zakładać nowego wątku,więc pozwolę sobie napisać tu,a nóż ktoś przeczyta!
A więc mam problem strona WŻ zmniejszyłm mi się jest po środku ekranu,a po bokach są zielone akapity,literki są małe,a czasami zamazane! Co magą zrobić aby było normalnie? Mąż w pracy,prosze o pomoc!
Ctrl+
Powinno pomóc
Dziękuję bardzo już jest dobrze :)
Spróbuj odświeżyć stronę (F5)