Bardzo Was prosze o propozycje, gdzie można by wyjechac na weekend? Co roku organizujemy w pracy firmową, integracyjna wycieczkę..wyjezdzamy w piatek po zamknieciu banku i wracamy w niedziele wieczor. Wiem, wiem..były już podobne wątki-przejrzałam je-bardzo podoba mi sie pomysl parku miniatur na Dolnym Slasku i np. kolorowe jeziorka ale....moze przyjda Wam na mysl jakies inne miejsca? Sporo juz zwiedzilismy...wiadomo..Warszawa, Krakow, Wieliczka, Zielona Gora, Miedzyrzecz i bunkry, Malbork, Torun, Elblag, Swietokrzyskie-Kielce, jaskinia Raj, Kotlina Klodzka, skalne miasto w Czechach, Kazimierz, Sandomierz ( cudowne miasteczko !!!!!!!!!!!!!!! polecam kazdemu!!!Sandomierz jest przecudowny!!!! ). Bede bardzo wdzieczna za WSZYSTKIE propozycje;)
polecam trójmiasto, półwysep helski nie wiem jak dużą ekipą jesteście ale fajną rzeczą jest wyczarterować jacht i poruszać się po tym rejonie od strony wody wygląda zupełnie inaczej np do Gdańska wpływasz przez stocznie, jeśli w grę wchodzi trochę sportu to polecam również spływy kajakowe i pobyt w borach tucholskich wpisz w wyszukiwarkę miejscowość swornegacie i kajaki naprawdę warto świetna zabawa, a co do Sandomierza to fakt piękny a w kościele to można siedzieć godzinami i wszystkiego nie obejrzysz
Może byc Augustów i wypad do Lwowa.Wyprawa pod Berlin i tropikalna wyspa, Berlin i Poczdam, Swieradów i wypad do Liberca, cudnego .Karpacz i 1 dniowa Praga.szlak zamków dolnośląskich- Kliczków , Czocha, Grodziec.Czeska Szwajcaria , kraina jak z bajki.Szczecin i okolice nadmorskie.
Nie napisalas w jakim okresie jezdzicie na te wycieczki ale moge polecic Ci Wigry - zakwaterowanie w DPT, warto skorzystac, bo wkrotce osrodek zostanie zlikwidowany lub przeksztalcony: http://www.wigry.org/noclegi.php . Stamtad mozna zorganizowac wypad do Druskiennik do Aquaparku lub wyjechac tam bezposrednio i spedzic weekend na lenistwie w saunach i na basenach. Same Druskienniki sa warte zwiedzenia, mozna wybrac sie w rejs po Niemenie. W Aquaparku jest hotel i fajne warunki zakwaterowania. Dosc interesujaca jest formula nocleg+aqupark+sauny+wyzywienie (sniadanie i obiadokolacja - szwedzki stol). Uprzedzam, ze jeden dzien nie wystarczy na wykorzystanie wszystkich atrakcji, zwlaszcza, ze dodatkowo mozna sobie zamowic masaze itp. Obsluga mowi po polsku, a link do aquaparku tutaj: http://www.akvapark.lt/pl/
Ostrów Wielkopolski, piękny zalew wodny Piaski-Szczygliczka z mnóstwem atrakcji.m.in. park linowy, zjazd na linie nad zalewem, scianka wspinaczkowa a już niedługo wypożyczalnia sprzętu wodnego (rowery wodne i kule do chodzenia po wodzie) Piękna duża piaszczysta plaża, restauracja plażowa a jedzenie pyszne i niedrogie. Zaledwie 200 metrów od zalewu hotel Borowianka (niedrogi a naprawdę wart polecenia) na terenie hotelu restauracja z mozliwością wynajęcia sali oraz stadnina koni gdzie za niewielki pieniądze można pojeździć konno. Okolica cicha, czysta i spokojna. Polecam gorąco sama bardzo miło spędziłam tam ostatni weekend.
Fakt nie zerknęłam na profil skąd pochodzisz. Wiesz co chyba nie doceniasz tego co masz, Ostrów Wlkp to naprawdę piękne miasteczko miałam okazję poznać je od Piasków aż po Zacharzew. Jeśli uważasz że np: Warszawa jest atrakcyjniesza to chętnie się z tobą zamienię i to nawet dziś...
Bardzo Was prosze o propozycje, gdzie można by wyjechac na weekend? Co roku organizujemy w pracy firmową, integracyjna wycieczkę..wyjezdzamy w piatek po zamknieciu banku i wracamy w niedziele wieczor. Wiem, wiem..były już podobne wątki-przejrzałam je-bardzo podoba mi sie pomysl parku miniatur na Dolnym Slasku i np. kolorowe jeziorka ale....moze przyjda Wam na mysl jakies inne miejsca? Sporo juz zwiedzilismy...wiadomo..Warszawa, Krakow, Wieliczka, Zielona Gora, Miedzyrzecz i bunkry, Malbork, Torun, Elblag, Swietokrzyskie-Kielce, jaskinia Raj, Kotlina Klodzka, skalne miasto w Czechach, Kazimierz, Sandomierz ( cudowne miasteczko !!!!!!!!!!!!!!! polecam kazdemu!!!Sandomierz jest przecudowny!!!! ).
Bede bardzo wdzieczna za WSZYSTKIE propozycje;)
polecam trójmiasto, półwysep helski nie wiem jak dużą ekipą jesteście ale fajną rzeczą jest wyczarterować jacht i poruszać się po tym rejonie od strony wody wygląda zupełnie inaczej np do Gdańska wpływasz przez stocznie, jeśli w grę wchodzi trochę sportu to polecam również spływy kajakowe i pobyt w borach tucholskich wpisz w wyszukiwarkę miejscowość swornegacie i kajaki naprawdę warto świetna zabawa, a co do Sandomierza to fakt piękny a w kościele to można siedzieć godzinami i wszystkiego nie obejrzysz
Może byc Augustów i wypad do Lwowa.Wyprawa pod Berlin i tropikalna wyspa, Berlin i Poczdam, Swieradów i wypad do Liberca, cudnego .Karpacz i 1 dniowa Praga.szlak zamków dolnośląskich- Kliczków , Czocha, Grodziec.Czeska Szwajcaria , kraina jak z bajki.Szczecin i okolice nadmorskie.
Termy Podhalanskie, Bukowina Tatrzanska
Słowacja jaskinie Bielańskie i ciepłe żródła w Liptowskim lub termal park w Popradzie
od lipca otwarcie term w Białce Tatrzańskiej, zapowiada się wspaniale:)
Pomorze, nad morze/ :)
Nie napisalas w jakim okresie jezdzicie na te wycieczki ale moge polecic Ci Wigry - zakwaterowanie w DPT, warto skorzystac, bo wkrotce osrodek zostanie zlikwidowany lub przeksztalcony: http://www.wigry.org/noclegi.php . Stamtad mozna zorganizowac wypad do Druskiennik do Aquaparku lub wyjechac tam bezposrednio i spedzic weekend na lenistwie w saunach i na basenach. Same Druskienniki sa warte zwiedzenia, mozna wybrac sie w rejs po Niemenie. W Aquaparku jest hotel i fajne warunki zakwaterowania. Dosc interesujaca jest formula nocleg+aqupark+sauny+wyzywienie (sniadanie i obiadokolacja - szwedzki stol). Uprzedzam, ze jeden dzien nie wystarczy na wykorzystanie wszystkich atrakcji, zwlaszcza, ze dodatkowo mozna sobie zamowic masaze itp. Obsluga mowi po polsku, a link do aquaparku tutaj: http://www.akvapark.lt/pl/
dziekuje wszystkim ;-)))
Ostrów Wielkopolski, piękny zalew wodny Piaski-Szczygliczka z mnóstwem atrakcji.m.in. park linowy, zjazd na linie nad zalewem, scianka wspinaczkowa a już niedługo wypożyczalnia sprzętu wodnego (rowery wodne i kule do chodzenia po wodzie) Piękna duża piaszczysta plaża, restauracja plażowa a jedzenie pyszne i niedrogie. Zaledwie 200 metrów od zalewu hotel Borowianka (niedrogi a naprawdę wart polecenia) na terenie hotelu restauracja z mozliwością wynajęcia sali oraz stadnina koni gdzie za niewielki pieniądze można pojeździć konno. Okolica cicha, czysta i spokojna. Polecam gorąco sama bardzo miło spędziłam tam ostatni weekend.
...chyba nie doczytalas ze mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim i dla mnie az tak atrakcyjny nie jest...
Fakt nie zerknęłam na profil skąd pochodzisz
. Wiesz co chyba nie doceniasz tego co masz, Ostrów Wlkp to naprawdę piękne miasteczko miałam okazję poznać je od Piasków aż po Zacharzew. Jeśli uważasz że np: Warszawa jest atrakcyjniesza to chętnie się z tobą zamienię i to nawet dziś...
eee...nieee no..Warszawa jest ohydna! ale np. Kraków przecudowny !!!;) ciesze sie, ze tak bardzo podobało Ci sie w Ostrowie;)pozdrawiam;)
de gustibus non est disputandum, wesołych świąt.