Witam Was serdecznie.
Od 3 dni nie mogę wejść w swoje ulubione przepisy i dlatego proszę Was o pomoc.Chciałam zrobić boczek,no i mam problem bo nie pamiętam czyj to przepis,a przez szukajkę też mi nie wyskakuje :(
To był przepis,w którym boczek się mieliło i wychodziła taka niby pieczeń rzymska,i dodawało się do mięsa mleko,i notatka była przy składnikach,że Alidab zrobiła tę pieczeń z dodatkiem łopatki...Może ktoś skojarzy i podrzuci link...?Proszę...
P.S.Opini i komentarzy też nie widzę:(
Nie wiem co się stało,po prostu najeżdżając myszką na ;moje;nie rozwija się pasek:(Podobnie jest z przepisami-też wchodziłam tak,otwierając sobie od razu odpowiednią grupę,i forum też tak otwierałam....
Wchodząc na przepis nie widzę też komentarzy:(
Nie wiem,czy ma to coś wspólnego z tym,że zamknęłam Adobe Reader bo mi się strony nie chciały otwierać-mam mulasty net:(
Dzięki za radę,ale ja z tych co muszą sobie same poradzić...I się udało:) Pogrzebałam dzisiaj i okazało się,że mam Javę wyłączoną-włączyłam i jest wszystko ok.Nareszcie!!!
Jak nie możesz wejść to spróbuj odświeżyć stronę. Klawisz F5. Jak nie pomoże to napisz do Pampasa. Opisz mu dokładnie problem podając jakiej przeglądarki używasz.
Witam Was serdecznie. Od 3 dni nie mogę wejść w swoje ulubione przepisy i dlatego proszę Was o pomoc.Chciałam zrobić boczek,no i mam problem bo nie pamiętam czyj to przepis,a przez szukajkę też mi nie wyskakuje :( To był przepis,w którym boczek się mieliło i wychodziła taka niby pieczeń rzymska,i dodawało się do mięsa mleko,i notatka była przy składnikach,że Alidab zrobiła tę pieczeń z dodatkiem łopatki...Może ktoś skojarzy i podrzuci link...?Proszę... P.S.Opini i komentarzy też nie widzę:(
http://wielkiezarcie.com/recipe7604.html
Dziękuję bardzo:))) To właśnie ten przepis:)
Dlaczego nie możesz wejść w ulubione? Opisz problem dokładniej.
Nie wiem co się stało,po prostu najeżdżając myszką na ;moje;nie rozwija się pasek:(Podobnie jest z przepisami-też wchodziłam tak,otwierając sobie od razu odpowiednią grupę,i forum też tak otwierałam.... Wchodząc na przepis nie widzę też komentarzy:( Nie wiem,czy ma to coś wspólnego z tym,że zamknęłam Adobe Reader bo mi się strony nie chciały otwierać-mam mulasty net:(
Proponuję napisać do Pampasa, opisz mu problem, może coś zaradzi:)
Dzięki za radę,ale ja z tych co muszą sobie same poradzić...I się udało:)
Pogrzebałam dzisiaj i okazało się,że mam Javę wyłączoną-włączyłam i jest wszystko ok.Nareszcie!!!
Super:)
Jak nie możesz wejść to spróbuj odświeżyć stronę. Klawisz F5. Jak nie pomoże to napisz do Pampasa. Opisz mu dokładnie problem podając jakiej przeglądarki używasz.