Kupilam kuskus hebrajski - jest to makaron w formie kulek. Ale nie wiem, co z niego zrobic. Moze ktos ma jakis pomysl?
Ugotuj wg. przepisu na opakowaniu.Trzeba czesto mieszac zeby nie zrobila sie "klucha'.Bardzo dobre z pikantnym gulaszem.Mozna tez uzyc jako dodatek do zupy zamiast makaronu.Wloska zupa weselna ma wlasnie ten makaron.Wazne zeby nie rozgotowac.
Dziekuje za odpowiedz!
Kupilam kuskus hebrajski - jest to makaron w formie kulek. Ale nie wiem, co z niego zrobic. Moze ktos ma jakis pomysl?
Ugotuj wg. przepisu na opakowaniu.Trzeba czesto mieszac zeby nie zrobila sie "klucha'.Bardzo dobre z pikantnym gulaszem.Mozna tez uzyc jako dodatek do zupy zamiast makaronu.Wloska zupa weselna ma wlasnie ten makaron.Wazne zeby nie rozgotowac.
Dziekuje za odpowiedz!