... że aż się popłakałm z tego wzruszenia :) rano obudził mnie przepiekny sms od mojej córki. Taki piękny, że dech mi zaparło :) A potem na stole przy talerzyku ze śniadankiem stało to: dziś mija 25 lat odkąd się pobraliśmy :) Mam kochane dzieci i najwspanialszego męża na świecie !:)
Ewka, ależ macie dzisiaj święto! Gratuluję Wam obojgu. Życzę żebyście zawsze darzyli siebie wielkim szacunkiem, żeby ten magiczny błysk w oku nigdy nie mijał i żebyś zawsze mogła powiedzieć (tak, jak dziś), że masz "najwspanialszego męża na świecie".
Ewuniu, wszystkiego najlepszego Wam, Kochani ... na nowej drodze życia.
Dużo ciepła, miłości, czułości i troski- znanych uczuć i takich intensywnie nowych, obu jednocześnie. Buziaki cieplutkie i fantastycznego wieczoru rocznicowego. P.
Ewciu i ja również serdecznie Wam gratuluję pieknej rocznicy! Życzę Wam jeszcze więcej miłości(-o ile to możliwe:)) samych pogodych dni i kolejnych niekończących się rocznic!!
... że aż się popłakałm z tego wzruszenia :)

rano obudził mnie przepiekny sms od mojej córki. Taki piękny, że dech mi zaparło :)
A potem na stole przy talerzyku ze śniadankiem stało to:
dziś mija 25 lat odkąd się pobraliśmy :)
Mam kochane dzieci i najwspanialszego męża na świecie !:)
Mnie samej łezka się zakręciła w oku:) Piękny gest, gratuluję kochającego mężusia;)
Wszystkiego dobrego na dalsze wspólne lata Ewuniu ..
Gratulacje Ewciu.Życzę Wam obojgu wszystkiego dobrego i jeszcze wielu wspaniałych lat!
gratuluję
piękny gest - życzę duuuużo miłości na dalszej drodze życia!
Gratuluje! :) Zycze samych takich dni w Waszym dalszym zyciu :)
Ewa gratulacje piękny gest ze strony męża. Ja się tez wzruszyłam :)
Wszystkiego najlepszego w dniu rocznicy, życzę wam obojgu jeszcze więcej miłości i szczęścia.!
Ja też przyłączam się do szczerych życzeń. Ja uważam ,że szczęście innych jest dowodem że szczęście jest na świecie. A to już baaardzo dużo.
Pięknie,Ewo.gratuluję z całego serca.Taka rodzina to naprawdę szczęście.
Ja rowniez sie wzruszylam, masz wspanialego meza! Gratulacje!!!
Dziękujemy Wam Wszystkim za życzenia :)
Postawiłam sobie medal na półeczce przy łóżku, żeby codziennie pamiętać, że mam się nie wkurzać :))))
Ewcia a co dla męża przygotowałaś ?
wieczór sam na sam :))))
Milego wieczoru Ewo i wielu, wielu tysiecy innych wieczorow w zdrowiu i milosci.
tak myślałam ten prezent jest zawsze trafiony :):):)
aaa to by wyjaśniało dlaczego nie przyjechaliście do dzieci! :P Tylko ja już nie chcę rodzeństwa, jakby co.
Spoko Kochanie :) Dostaliśmy od Lenki baloniki kolorowe :))))))
Hihi, one i smakowe były i zapachowe.....
Ewka, ależ macie dzisiaj święto! Gratuluję Wam obojgu. Życzę żebyście zawsze darzyli siebie wielkim szacunkiem, żeby ten magiczny błysk w oku nigdy nie mijał i żebyś zawsze mogła powiedzieć (tak, jak dziś), że masz "najwspanialszego męża na świecie".
Niezapomnianego wieczoru!
Ewuniu, wszystkiego najlepszego Wam, Kochani ... na nowej drodze życia.
Dużo ciepła, miłości, czułości i troski- znanych uczuć i takich intensywnie nowych, obu jednocześnie.
Buziaki cieplutkie i fantastycznego wieczoru rocznicowego.
P.
wszystkieg dobrego na następne i następne 25 lat
Dech mi zaparło na chwilę. Gratuluję rocznicy i wspaniałej rodziny. Tak trzymaj!
Ja też Wam gratuluje tylu lat spędzonych razem w szczęściu i miłości :)
Życzę Wam abyście dalej szli przez życie zawsze
razem , zawsze pewni swoich uczuć
Piękne
Gratulację dla Was !!! i wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego naj, naj i przyniosłam dla Was na wieczór baloniki.......

Ale czy tyle wystarczy....?
dziekuję Lenko :) Baloników Ci u nas dostatek, ale i te weźmiemy jako znak... znaczy, tak na wszelki wypadek.
Ewciu i ja również serdecznie Wam gratuluję pieknej rocznicy! Życzę Wam jeszcze więcej miłości(-o ile to możliwe:)) samych pogodych dni i kolejnych niekończących się rocznic!!
Piękny prezent :) życzę żebyście w dalszym ciągu potrafili się tak mile zaskakiwać przez wieeeele następnych, cudownych lat.
Ewuniu, moje gratulacje. Widać zasłużyłaś na ten medal.
To bardzo wzruszające.
Gratulacje dla Was! I wielu lat szczęścia!
Makusiu, Beatko, Limetko, Piszczałko, Aggusiu, Mamo Różyczki, Laugasel, Jolu, Gosiu, Wito, Smakosiu, Paolu, Rebo, Zosiu, Punca, Alu, Collin, Lenko, Anaboku, Mysho, Alll, Piegusowo
DZIĘKUJEMY WAM BARDZO !!!!!!
:) :)
O nie nie! Nie ujdzie Wam to na sucho. Czekamy na torta i szmpana
Ewuniu:)
i ode mnie najserdeczniejsze życzenia dla WAS obojga-szczęśliwej podróży do kolejnych jubileuszy:)
Hope dziękujemy baardzo :)))
Oczywiście ! W tym wszystkim zapomniałam o torcie dla Was :)

częstujcie się:
i szampanik oczywiście jest, półsłodki, biały:)
Ale nam zrobiłaś imprezę! Torcik prezentuje się rewelacyjnie. Aż się oblizałam
hmmm aż sie zamyśliłam...
piękna rocznica,piękny prezent
życze kolejnych 25 wspólnych lat :)
Dziekuję bardzo Olciu :)
Oj, Ewciu! Spóźniłam sie dość mocno, ale życzę Wam coraz wiekszej miłości i coraz więcej powodów do przyznania medali!
Aloalo, dziękuję bardzo:)