Cześć Dziewczyny (i Chłopcy, oczywiście). Mam taką prośbę: czy może jakiś rodzic/opiekun niemowlaczka może podać mi wymiary sweterka na takiego malucha? Moja siostra lada chwila (9 miesiąc) urodzi i dziś napadło mnie, żeby zrobić sweterek. Nie mogę jednak znaleźć wymiarów. Interesuje mnie szerokość i wysokość. I jeszcze długość i szerokość rękawka. Sweterk będzie dla dziewczynki - najprawdopodobniej Alicji i będzie się składał z małych kwiatków zrobionych na szydełku. Ale nie mogę znaleźć wymiarów. Jeśli ktoś ma takie ubranko pod ręką (najlepiej na 1 - 3 miesiąca) - to bardzo proszę o te wymiary. Dziękuję ślicznie AgaMaria
Szukaj rozmiarów 62-92. Wszystko zależy od tego jak duzy urodzi się dzieciaczek. Odszukaj Specjal Burda Modny Maluch. Tam jest mnóstwo wzorów i wykrojów na maluszki takie do roku :)
Cześć Dziewczyny (i Chłopcy, oczywiście).
Mam taką prośbę: czy może jakiś rodzic/opiekun niemowlaczka może podać mi wymiary sweterka na takiego malucha? Moja siostra lada chwila (9 miesiąc) urodzi i dziś napadło mnie, żeby zrobić sweterek. Nie mogę jednak znaleźć wymiarów. Interesuje mnie szerokość i wysokość. I jeszcze długość i szerokość rękawka. Sweterk będzie dla dziewczynki - najprawdopodobniej Alicji i będzie się składał z małych kwiatków zrobionych na szydełku. Ale nie mogę znaleźć wymiarów.
Jeśli ktoś ma takie ubranko pod ręką (najlepiej na 1 - 3 miesiąca) - to bardzo proszę o te wymiary.
Dziękuję ślicznie
AgaMaria
Szukaj rozmiarów 62-92. Wszystko zależy od tego jak duzy urodzi się dzieciaczek. Odszukaj Specjal Burda Modny Maluch. Tam jest mnóstwo wzorów i wykrojów na maluszki takie do roku :)
Hej, ja akurat mam bluzę dla dziewczynek od 0-3. Mam nadzieję, że dobrze zmierzyłam
Od ramiona do dołu-25 cm
Szerokość 25 cm
Dł. rękawa- 21 cm