witaj! kosmetykow nie znam ale perfumy to zwykle podróby markowych pachnidel. Mnie osobiscie draznia podrobione zapachy, dla mnie perfum musi byc oryginalny . I nie zadne avony czy oriflame, gdzie kazdy perfum/woda pachnie tak samo.Ale Ty musisz wiedziec czy Tobie odpowiadaja;)
W mojej pracy te kosmetyki są bardzo popularne bo dwóch znajomych je rozprowadza. Używam perfumy, Mąż również i są ok. Trzeba tylko znaleść zapach który będzie mocno trzymał, bo niektóre wyparowują w trybie natychmiastowym:) Ja ze swoich jestem mega zadowolona i nie czuje potrzeby kupowania oryginałów:) Innych rzeczy nie kupowałam ale ponoć preparaty do czyszczenia domów są skuteczne!
owszem, chemię mają super, preparaty do powierzchni zabrudzonych - np. taras, odplamiacz, mleczka do zlewów - odtłuszczacz i wiele innych, plecam, bo kupuję :)
Używam perfum z tej firmy od dwóch lat,jestem zadowolona,chemia również dobra.Na kosmetyki się nie skusiłam.Mają duży asortyment,mam katalogi bo mialam w planach zostać konsultantką.
Ja mogę się wypowiedziec na temat perfum tej firmy. Wg mnie bardzo dobra jakośc w stosunku do ceny. Kiedys nawet byłam konsultantką tej firmy, ale mi się znudziło. W dalszym ciągu jednak je kupuje, w tej chwili na aukcjach, gdzie ceny czasami są niższe niż dla mnie, w zakupie od producenta.
Jak dla mnie to są tanie odpowiedniki perfum światowych marek za cenę przystępną dla mego portfela. Można nazwać je podróbakami jak ktoś woli.W najbliższej przyszłości mam zamiar korzystać tylko i wyłącznie z perfum FM GROUP.
Na temat kosmetyków się nie wypowiem,bo jeszcze nie używałam.
Ja używałam balsamu do ciała z tej firmy i mi odpowiadał.Nie uczulał mnie,dobrze się wchłaniał i ładnie pachniał.Perfumy też były ok.Mówię używałam bo koleżanka sprzedawała mi te kosmetyki ale się wyprowadziła z mojego miasta.
Ja miałam kontakt. Powiem tak: jeśli wolisz tani perfum który pachnie maksymalnie jeden dzien na ubraniach po jednym psiknieciu to polecam, ale jesli wolisz tak jak ja zeby caly czas pachniec perfumem to nie polecam:)
Ja używam z Yves Rocher (męskie oczywiście : P) wg mnie są świetnie ,pachną bardzo długo ...i czuć je na ubraniach aż do prania. Oczywiście nie są takie mocne że aż w nosie kręci ,ale mają delikatny i długi zapach. Mój ulubiony zapach to Eryo. . cena w zależności od pojemności - 100zł/150zł.
Satina nie każde firmowe perfumy są trwałe. Wszystko zależy od tego jakie to sa perfumy. Podobają Ci się Chanel dlatego że podoba Ci się ten zapach czy dlatego że jest to jakiś prestiż są trendy ?
Pytam bo dla mnie Chanel to zapach dla bardzo dojżałych kobiet. Pisze o wszystkich Chanel i dziwi mnie że bardzo młode dziewczyny wśród tylu pięknych firmowych zapachów wybieraja właśnie takie.
Lubie jego zapachy i tyle, bez jakiegos afiszowania, że trendy itp:)
A co do innych perfum to zawsze które kupuję i kosztuja ponad 200 zł to są trwałe, albo jeszcze takiego nietrwałego nie spotkałam:):) Czemu, że Cię dziwi, że komuś podobają się perfumy Chanel'a w wieku 20 lat? Myslę, że to kwestia gustu, a o tym już się podobno nie dyskutuje:)
Jestem akurat na wakacjach i nie wchodzę codziennie na neta, więc jak długo czekałaś na odpowiedź, to bardzo przepraszam:) Pozdrawiam.
Satino nie dziwi mnie tylko nie pasuje mi do 20 letnich dziewczyn :):) Masz racje o gustach się nie dyskutuje. Najważniejsze, że Tobie ten zapach odpowiada. .
Satino być może te które Ty kupujesz były akurat trwałe. Z nazw jakie podałaś wnioskuje ( może się mylę) że lubisz mocne zdecydowane zapachy a te są trwałe.
Satino w takim razie wspaniałej pogody na wakacjach
Witam jestem zainteresowana kosmetykami i perfumami tej firmy czy ktoś miał z nimi kontakt? są dostępne na aukcjach internetowych.
witaj!
kosmetykow nie znam ale perfumy to zwykle podróby markowych pachnidel. Mnie osobiscie draznia podrobione zapachy, dla mnie perfum musi byc oryginalny . I nie zadne avony czy oriflame, gdzie kazdy perfum/woda pachnie tak samo.Ale Ty musisz wiedziec czy Tobie odpowiadaja;)
W mojej pracy te kosmetyki są bardzo popularne bo dwóch znajomych je rozprowadza. Używam perfumy, Mąż również i są ok. Trzeba tylko znaleść zapach który będzie mocno trzymał, bo niektóre wyparowują w trybie natychmiastowym:) Ja ze swoich jestem mega zadowolona i nie czuje potrzeby kupowania oryginałów:)
Innych rzeczy nie kupowałam ale ponoć preparaty do czyszczenia domów są skuteczne!
owszem, chemię mają super, preparaty do powierzchni zabrudzonych - np. taras, odplamiacz, mleczka do zlewów - odtłuszczacz i wiele innych, plecam, bo kupuję :)
Używam perfum z tej firmy od dwóch lat,jestem zadowolona,chemia również dobra.Na kosmetyki się nie skusiłam.Mają duży asortyment,mam katalogi bo mialam w planach zostać konsultantką.
Ja mogę się wypowiedziec na temat perfum tej firmy.
Wg mnie bardzo dobra jakośc w stosunku do ceny.
Kiedys nawet byłam konsultantką tej firmy, ale mi się znudziło.
W dalszym ciągu jednak je kupuje, w tej chwili na aukcjach, gdzie ceny czasami są niższe niż dla mnie, w zakupie od producenta.
Jak dla mnie to są tanie odpowiedniki perfum światowych marek za cenę przystępną dla mego portfela.
Można nazwać je podróbakami jak ktoś woli.W najbliższej przyszłości mam zamiar korzystać tylko i wyłącznie z perfum FM GROUP.
Na temat kosmetyków się nie wypowiem,bo jeszcze nie używałam.
Dziękuję za odpowiedzi więc zamówię dziś perfumki dla męża.
polecam, mają też super chemię, ale perfumy I klasa :)
Ja miałam kontakt. Powiem tak: jeśli wolisz tani perfum który pachnie maksymalnie jeden dzien na ubraniach po jednym psiknieciu to polecam, ale jesli wolisz tak jak ja zeby caly czas pachniec perfumem to nie polecam:)
Ja używam z Yves Rocher (męskie oczywiście : P) wg mnie są świetnie ,pachną bardzo długo ...i czuć je na ubraniach aż do prania. Oczywiście nie są takie mocne że aż w nosie kręci ,ale mają delikatny i długi zapach. Mój ulubiony zapach to Eryo. . cena w zależności od pojemności - 100zł/150zł.
Ja Bruno Banani uwielbian albo Chanel:) Cena od 250 zł, ale za ta cene pachnie mi wszystko cały czas;D
Satina nie każde firmowe perfumy są trwałe. Wszystko zależy od tego jakie to sa perfumy. Podobają Ci się Chanel dlatego że podoba Ci się ten zapach czy dlatego że jest to jakiś prestiż są trendy ?
Pytam bo dla mnie Chanel to zapach dla bardzo dojżałych kobiet. Pisze o wszystkich Chanel i dziwi mnie że bardzo młode dziewczyny wśród tylu pięknych firmowych zapachów wybieraja właśnie takie.
Lubie jego zapachy i tyle, bez jakiegos afiszowania, że trendy itp:)
A co do innych perfum to zawsze które kupuję i kosztuja ponad 200 zł to są trwałe, albo jeszcze takiego nietrwałego nie spotkałam:):) Czemu, że Cię dziwi, że komuś podobają się perfumy Chanel'a w wieku 20 lat? Myslę, że to kwestia gustu, a o tym już się podobno nie dyskutuje:)
Jestem akurat na wakacjach i nie wchodzę codziennie na neta, więc jak długo czekałaś na odpowiedź, to bardzo przepraszam:) Pozdrawiam.
Satino nie dziwi mnie tylko nie pasuje mi do 20 letnich dziewczyn :):) Masz racje o gustach się nie dyskutuje. Najważniejsze, że Tobie ten zapach odpowiada. .
Satino być może te które Ty kupujesz były akurat trwałe. Z nazw jakie podałaś wnioskuje ( może się mylę) że lubisz mocne zdecydowane zapachy a te są trwałe.
Satino w takim razie wspaniałej pogody na wakacjach
Pozdrawiam
No akurat nie wpadłam na nietrwały, chociaż pewnie raz trafię:)
Dziękuję i pozdrawiam:) Przesyłam trochę słoneczka z plaży:D