Wielka prośba o oddanie swojego głosiku raz dziennie na pracę/plakat w konkursie wody Żywiec zrobioną przez dzieciaki w przedszkolu. http://www.postronienatury.pl/konkurs-na-plakat/plakaty/przedszkola/strona,21.html grupa czwarta(pierwsza praca) Z góry dziękuję:)
Wiem ,że Twoje dzieci..... tylko czy uczciwie jest glosować na coś co nie robily dzieci. Tam są inne prace dużo slabsze ale ewidentnie robione przez dzieci.
Życzę powodzenia Twojemu dziecku i gratuluję wybitnie uzdolnionej pociechy. Plakat godny dorosłej osoby, a robiły go maluchy prawda ? Bo jakiś taki idealnie dopracowany...
Zawsze w przypadku takich prac łączonych "dorosły/dziecko" mam mnóstwo wątpliwości... bo dzieci, które wykonały prace samodzielnie, wkładając w to zapewne mnóstwo serca, zostają zupełnie bez szans... Praca inspirowana i wykonana w znacznej części przez odobę dorosłą- nauczyciela, rodzica- będzie zawsze bardziej efektowna i dopracowana. I taka praca wygrywa. A ja nie uważam tego za sprawiedliwe- jeśli podział jest na prace wg grup wiekowych, to niech wykonawcy rzeczywiście mieszczą się w ich ramach. Dla mnie ideałem byłoby w takich konkursach ogłoszenie kategorii w stylu "prace rodzinne"... i wtedy wszystko jest jasne...
Wielka prośba o oddanie swojego głosiku raz dziennie na pracę/plakat w konkursie wody Żywiec zrobioną przez dzieciaki w przedszkolu.
http://www.postronienatury.pl/konkurs-na-plakat/plakaty/przedszkola/strona,21.html
grupa czwarta(pierwsza praca) Z góry dziękuję:)
oddałam glos ale mam mieszane uczucia. Tego plakatu chyba nie robily dzieci .
Moje dzieci biorą udział w tym konkursie,tylko z tego powodu proszę o głosik:)
Wiem ,że Twoje dzieci..... tylko czy uczciwie jest glosować na coś co nie robily dzieci. Tam są inne prace dużo slabsze ale ewidentnie robione przez dzieci.
ok
OK
Życzę powodzenia Twojemu dziecku i gratuluję wybitnie uzdolnionej pociechy. Plakat godny dorosłej osoby, a robiły go maluchy prawda ? Bo jakiś taki idealnie dopracowany...
Zawsze w przypadku takich prac łączonych "dorosły/dziecko" mam mnóstwo wątpliwości...
bo dzieci, które wykonały prace samodzielnie, wkładając w to zapewne mnóstwo serca, zostają zupełnie bez szans...
Praca inspirowana i wykonana w znacznej części przez odobę dorosłą- nauczyciela, rodzica- będzie zawsze bardziej efektowna i dopracowana. I taka praca wygrywa.
A ja nie uważam tego za sprawiedliwe- jeśli podział jest na prace wg grup wiekowych, to niech wykonawcy rzeczywiście mieszczą się w ich ramach.
Dla mnie ideałem byłoby w takich konkursach ogłoszenie kategorii w stylu "prace rodzinne"... i wtedy wszystko jest jasne...